Politica de confidentialitate

Datele pe care ni le furnizezi prin mail sau formulare vor fi considerate confidentiale de catre Videochatacasa.ro si nu vor fi divulgate niciunui tert pentru alte folosinte. Numele, adresa de mail si alte date oferite pentru finalizarea diverselor actiuni pe site-ul videochatacasa.ro, vor ramane strict in interiorul firmei. Toate aceste detalii sunt utilizate in spatiul online pentru clarificare si pentru ca lucrurile sa poata fi finalizate cu succes, de ambele parti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul videochatacasa.ro, va veti da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii noastre si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopul colectarii datelor dumneavoastra este crearea unui cont in platformele cu care lucram, trimiterea remuneratiilor, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea noastra.

Vom prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, vom transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne.

Pe durata de existenta a societatii noastre garantam confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostrii pentru colaborarea cu dumneavoastra. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa dpo@videochatacasa.ro.

Daca sunt date despre dvs eronate sau incoerente, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil!

Date generale colectate de videochatacasa.ro

videochatacasa.ro prelucreaza informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice, pe care acestea ni le ofera, precum: nume si prenume, adresa de email, dupa caz. In cazul in care doriti ca datele dvs personale sa fie sterse din baza de date, ne puteti transmite un mail la adresa: dpo@videochatacasa.ro.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. „Direct“ inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; „Indirect“ inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii.

Gestionarea si securitatea datelor dvs

Toate datele oferite sunt securizate. In sistemul nostru electronic, datele dvs vor fi pastrate timp de 365 de zile. Dvs aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dvs din evidentele noastre, oricand doriti printr-o solicitare la adresa de mail dpo@videochatacasa.ro. Daca doriti si alte informatii cu referire la datele dvs personale si modul lor de folosinta in platformele noastre, va invitam sa ne scrieti un mail si veti primi in cel mai scurt timp o solutie la solicitarea dvs.

Drepturile dvs legale

Conform Regulamentului 2016/679/UE ai urmatoarele drepturi cu privire la datele tale personale:

  • Dreptul la informare
  • Dreptul de acces la date
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat)
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
  • Dreptul la portabilitatea datelor catre alt operator
  • Dreptul la opozitie
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.

Utilizarea aplicatiei de mesagerie chat in website

Datele pe care le introduceti inainte de a demara o conversatie cu noi cat si IP-ul dvs sunt preluate prin serviciul Tawk si sunt accesate de catre noi. Datele personale oferite de catre dumneavoastra in timpul conversatiei pe chat vor fi preluate de catre noi si vor intra sub incidenta regulamentului GDPR (2016/679/UE).