intrebari

Este posibil sa fiu vazuta de cineva din Romania ?

Categoric NU. Siteurile cu care noi colaboram nu permit utilizatorilor vizionarea din tara de provenienta a modelului de videochat.

Altfel spus, puteti sta linistata, nici o persoana cunoscuta de dvs, nu va va putea vedea.

 

Care este varsta minima la care pot lucra in videochat ?

Varsta pentru a lucra in acest domeniu este de minim 18 ani. Aceasta varsta nu o impumem noi, ci siteurile cu care colaboram.

Daca nu aveti implinita varsta necesara, puteti reveni pentru inscriere de videochat la implinirea acesteia.

 

Cat se poate castiga lunar din videochat ?

Raspunsul la aceasta intrebare depinde in totalitate de tine.

Suma pe care o poti castiga pentru inceput depinde de perseverenta personala, de nivelul de cunoastere al limbi engleze si de cat de usor te acomodezi in domenii noi, cum ar fi cel al videochatului de acasa.

Un model incepator cu un nivel scazut spre mediu de cunoastere a limbii engleze, ce isi da silinta si lucreaza minim 5-6 ore pe zi, poate castiga intre 600$ si 1200 $ pe luna.

Pe masura ce devii mai confortabila in fata camerei, nivelul de cunoastere al limbii engleze creste si ajungi sa intelegi mai bine acest domeniu si importanta imaginii pe care o proiectezi, incepi sa investesti o parte in castigurile facute in lucruri precum solar, make-up, abonamente la sala de fitness, castigurile tale pot creste la sume cuprinse intre 1200$ si 3000$.

 

Cand primesc banii si in ce moneda ?

Plata se face de catre siteurile cu care colaboram, direct pe cardul dvs prepaid de credit de doua ori pe luna.

Aceasta se va face in dolari, iar in clipa cand veti merge la bancomat pentru retragere, veti primiti suma echivalenta in lei .

 

 Pot face videochat fara a cunoaste limba engleza  ?

Raspunsul pe scurt este DA.

Sansele sa faci din prima sume mari de bani insa sunt mici.

Daca ai ambitie si rabdare si te pregatesti intens poti atinge un nivel mediu de engleza intr-un timp scurt.

Exista insa cazuri in care modele cu un nivel mai jos de incepator de limba engleza au reusit sa faca sume  decence de bani, compensand pentru deficitul de comunicare prin expresivitate.

 

Cat la suta din cati bani fac eu primesc ?

100% din tot ce faceti dvs opriti. Noi nu primim absolut nimic din banii pe care ii generati.  Noi suntem platiti cu un comision pentru faptul ca va ajutam pe dvs sa creati cont .