intrebari

Este posibil sa fiu vazuta de cineva din Romania ?

Categoric NU .Siteurile cu care noi colaboram nu permit utilizatorilor vizionarea din tara de provenienta a modelului . Altfel spus, puteti sta linistata, nici o persoana cunoscuta de dvs. nu va va putea vedea .

 

Care este varsta minima la care pot lucra in videochat ?

Varsta pentru a lucra in acest domeniu este de minim 18 ani. Aceasta varsta nu o impumem noi , ci siteurile cu care colaboram . Daca nu aveti implinita varsta necesara, puteti reveni pentru inscriere la implinirea acesteia.

 

Cat se poate castiga lunar din videochat ?

Raspunsul la aceasta intrebare  depinde in totalitate de tine. Suma pe care o poti castiga pentru inceput depinde de perseverenta personala , de nivelul de cunoastere al limbi engleze si de cat de usor te acomodezi in domeni noi . Un model incepator cu un nivel scazut spre mediu de cunoastere a limbii engleze, ce isi da silinta si lucreaza minim 5-6 ore pe zi, poate castiga intre 600$ si 1200 $ pe luna . Pe masura ce devii mai confortabila in fata camerei , nivelul de cunoastere al limbii engleze creste si ajungi sa intelegi mai bine acest domeniu si importanta imaginii pe care o proiectezi , incepi sa investesti o parte in castigurile facute in lucruri precum solar , make-up , abonamente la sala de fitness, castigurile tale pot creste la sume cuprinse intre 1200$ si 3000$.

 

Cand primesc banii si in ce moneda ?

Plata se face de catre siteurile cu care colaboram , direct pe cardul dvs prepaid de credit de doua ori pe luna . Aceasta se va face in dolari , iar in clipa cand veti merge la bancomat pentru retragere , veti primiti suma echivalenta in lei .

 

 Pot face videochat fara a cunoaste limba engleza  ?

Raspunsul pe scurt este DA. Sansele sa faci din prima sume mari de bani insa sunt mici . Dar, daca ai ambitie si rabdare si te pregatesti intens poti atinge un nivel mediu de engleza intr-un timp scurt . Exista insa cazuri in care modele cu un nivel mai jos de incepator de limba engleza au reusit sa faca sume  decence de bani , compensand pentru deficitul de comunicare prin expresivitate.

 

Cat la suta din cati bani fac eu primesc ?

100% din tot ce faceti dvs opriti . Noi nu primim absolut nimic din banii care ii generati.  Noi suntem platiti cu un comision pentru faptul ca va ajutam pe dvs sa creati cont .