Inscriere Live Jasmine Videochat

1. Click pe "Start Inscriere Jasmin"

Obiectiv: Scopul acestui tutorial este de a te asista in a-ti face corect un cont pe siteul LiveJasmin.com pentru a putea incepe activitatea de videochat.

Pentru a incepe procesul de inregistrare, apasa pe butonul de mai jos. Apasarea acestui buton va deschide un nou tab in browser cu pagina de inscriere a sitului LiveJasmin

Inainte de a incepe procesul de inscriere este important sa stiti : Dupa ce veti trece de pasul 3 al inscrierii, daca se opreste procesul de inscriere(de exemplu : restartarea computerului, sau refresh pa pagina curenta) ,nu folositi alt email pentru un cont nou, ci apasati pe butonul Intra in cont, prezent si in imaginea de mai jos, pentru a continua procesul deja inceput.

Dupa apasarea butonului "Intra in cont", veti fi redirectionat catre un formular precum cel ce mai jos. Introduceti adresa de email folosita initial si parola aferenta pentru a va putea loga si continua astfel procesul de insciere.

2. Alatura-te noua

Ajunsi la aceasta pagina suntem la un click distanta de a incepe procesul de inregistrare. Pe aceasta pagina esti informat de comisionul perceput de Jasmin din incasarile totale. Mai concis, daca un vizitator sta in privat cu tine pentru 20 de minute, tu avand setat un pret de 2$/minut , banii totali facuti din acesta sesiune vor fi 40$, din care Jasmin percepe un comision variabil care poate ajunge la 20%.

Click pe butonul auriu Alatura-te noua pentru a incepe procesul de inregistrare.

3. Email si parola pentru Jasmin

Am ajuns la pasul unde trebuie sa furnizezi o adresa de email valida si o parola pentru viitorul tau cont de LiveJasmin. Cateva lucruri importante de mentionat :

  • Adresa de email trebuie sa fie cea uzuala, doarece vei mai primi diferite instiintari , cu care trebuie sa fi la curent
  • Daca cumva aveti adresa de email pe Gmail , folositi-o pe aceasta doarece serviciile de email Gmail sunt mai rapide.
  • Parola trebuie sa fie minim 8 caractere, prefereabil sa ai si numere incluse in parola. Foloseste o parola pe care nu o vei uita
  • Nu uita sa bifezi casuta din dreptul textului "Accept Acordul de Servicii pentru Modele/Studiouri "

Dupa introducerea datelor va va aparea un simbol in dreptul campurilor completate corect.In caz contrar, verificati validitatea informatiilor furnizate.

4. Completarea Numelui,Prenumelui,Etnie

In acest formular vom completa Prenumele, popular spus, numele mic, a numelui de familie ,data de nastere

Data de nastere trebuie sa corespunda cu cea din cartea de identitate, alffel contul nu va putea fi validat.

Pentru campul Sex vom alege valoare corespunzatoare sexului dvs. Campul Tara si Nationalitate raman neschimbate , respectiv Romania si Romana, iar pentru campul Etnie vom alege valoarea "White".

5. Validarea adresei de email

Intre timp sunt sanse sa fi primit deja un email de la echipa Jasmin ce contine un link de validare precum cel din imaginea de mai jos.

Deschide-ti un alt tab , sau o alta instanta de browser pentru a intra in adresa de email si apasati pe link. Dupa click veti fi redirectionat care o pagina de confirmare a validarii, precum in imaginea de mai jos.

6. Completarea CNP-ului si a Datei de expirare a CI

Cartea de identitate cunoscuta si ca buletin , prezinta 2 informatii cerute de catre siteul Jasmin pentru inscriere, informatii scoase in evidenta in imaginea de mai jos.

Aceste informatii se vor completa in formularul corespunzator, prezentat in imaginea de mai jos.

7. Upload poza buletin si poza cu CI in dreptul fetei

La acest pas vom uploada catre Jasmin in conditi de siguranta o poza sau un scan al cartii de identitate. Odata cu aceasta suntem rugati sa facem o poza folosind camera web din dotare ,tinand CI in dreptul fetei , precum in a doua imagine. In acesta poza avem exemplu de cum trebuie sa arate atat poza cu cartea de identitate cat si cea facuta cu CI-ul in mana . Ambele poze trebuie sa fie clare si blurate . Poza cu buletinul trebuie sa fie suficient de clara incat sa se poate citi informatiile de pe aceasta.

8. Tipul contului si Nume de scena

Dupa trimiterea actelor necesare vei fi intrebat ce fel cont doresti. Optiunea ce trebuie aleasa este de "Cont Singular", optiune deja selctata. Apasa pe butonul Urmator

In poza de mai jos se observa urmatorul pas si anume alegerea numelui de scena. Acesta trebuie sa fie misterios , preferabil in limba engleza.NU folositi numele dvs personal. Priviti acest nume ca o sansa sa va redifiniti. Numele de scena ofera un preview la ce ii asteapta pe vizitatori in privat.

Am observat ca multi dintre dvs. nu primesc aprobarea contului. Pentru a ne asigura ca inregistrare decurge fara probleme, va rugam sa completati formularul de mai jos, astfel incat in cazul in care acesta ramane "In asteptare" , sa va putem ajuta sa o finalizati.

9. Cont Creat cu succes

In urmatoarea fereastra va trebui sa selectati datele ce vor aparea pe siteul Jasmin referitoare la dvs. Informatii precum culoarea parului , culoarea ochilor , inaltime, constitutie , preferinte sexuale si varsta.

La categoria varsta puteti "mintii" cu maxim 5 ani.

De exemplu daca cumva aveti 28 si pareti mai tanara, puteti selecta 25 fara ca stafful Jasmin sa va corecteze.

NU bifati optiunea "Sunt un star PORNO"

Dupa finalizarea acestui pas, contul de videochat a fost creat. Veti fi logat in cont si intampinat de un popup in care va sunt indicati urmatorii pasi.

10. UPS ! Contul este "In Asteptare"

Acum contul este creat dar inainte de a incepe activitatea trebuiesc mentionat urmatorul lucru: Contul proaspat creat este in mod normal in stadiul "In asteptare" (precum in poza de mai jos). Acest lucru este perfect normal, deoarece fiecare cont trebuie aprobat manual, de catre personalul de la Jasmin.com.

Inainte de a fi aprobat se verifica daca informatiile furnizate pe parcursul procesului de inscriere sunt corecte, daca poza de buletin trimisa corespunde cerintelor lor, daca captura de camera / poza cu dvs tinand buletinul in mana este suficient de clara. In mod normal, in maximum 24 de ore de la finalizarea contul, acesta va deveni ACTIV.

Intre timp, pana ce contul de Jasmin va fi aprobat, putem stabili forma de plata, adica cum dorim sa primim banii. Pentru a incepe acest proces , apasati pe butonul PLATA din meniul aflat in stanga paginii

Un submeniu se va deschide. Dintre cele 3 optiuni aparute selectati "Optiuni primire plati", apoi in chenarul individual apasati pe butonul Selecteaza precum in imaginea de mai jos:

11 Selectarea Payoneer

Am ajuns la punctul in care trebuie sa alegem o forma de plata. Cea mai populara dintre optiunile de plata oferite de Jasmin, este "Payoneer". Apasati pe butonul Selecteazasi va aparea o fereastra precum cea de mai jos. Trebuie aleasa suma pentru cantitate minima si esti intrebat daca ai deja cont de Payoneer. Suma minima reprezinta suma la care doresti ca cei de la Jasmin sa iti transfere automat banii in contul de Payoneer.

Cel mai bine pentru un incepator in acest domeniu este sa aleaga cea mai mica suma minima posibila, in acest caz 100$. Pentru a clarifica, in clipa in care in contul dvs , in urma activitatii de videochat se strange minim 100$, automat , la finalul perioadei in care va aflati [intr-o luna sunt 2 perioade. Perioada 1 ce cuprinde intervalul 1-15 din luna curenta si perioada2 cu zilele 16-final de luna.] suma dobandita in aceasta perioada este transferata automat in contul payoneer, de unde se pot extrage de pe cardul atasat contului Payonner. Mai jos puteti vedea aceasi fereastra cu optiunile corecte de selectat. Dupa selectarea optiunilor apasati pe butonul Du-te la inregistrare Payoneer

In clipa in care da-ti click se va deschide un nou tab cu pagina Payoneer

si veti incepe procesul de inscriere a contului Payoneer in acea pagina.

Bifati optiunea Prepaid MasterCard Card si apasati pe butonul SIGN UP pentru a incepe procesul de obtinere al cardului Payoneer

12. Inscriere Payoneer Pas 1 si 2

Precum este indicat si in imaginea de mai sus, primul pas implica completarea numelui mic (ex: Andreea) ,numele de familie (Ex: Ionescu) , adresa de email, care este indicat sa coincida cu cea folosita si pentru contul de Jasmin. Repetati adresa de email, iar la ultimul camp, trebuie sa apasati pe iconita in forma de calendar din dreapta campului "Date of Birth" si sa selectati data dvs de nastere

Data de nastere selectata trebuie sa coincida cu daca de nastere din buletin!
click aici pentru Coduri Postale

Se va deschide intr-un alt tab o pagina unde veti introduce Jutetul , Localitatea si strada pe care locuiti , pentru a obtine codul postal

Inscriere Payoneer Pas 3

Ajunsi la acest pas trebuie selectata o parola pentru contul de payoneer. La campul "Enter Password" va trebuii sa scrieti o parola de minimum 7 caractere alfanumerice. Mai simplu spus, parola trebuie sa aibe minim 7 caracatere, din care minim 1 caracter trebuie sa fie litera , minim unul sa fie cifra. Exemplu 1: andrei6 , Exemplu 2:160489ana

Indiferent ce parola folositi, este foarte important sa nu o pierdeti/uitati !!

Urmeaza intrebarea secreta necesara in cazul necesitatii de a recupera parola . Alegeti o intrebare in lista de intrebari, si raspundeti la aceasta intrebare. Este important ca raspunsul sa fie real, pentru a nu uita ce ati scris, in caz ca veti fi nevoit sa recuperati parola.

Inscriere Payoneer Pas 4

Am ajuns la pasul final de inscriere pe Payoneer. Primul camp, "Country of Birth" tradus "Tara in care te-ai nascut". Vom selecta Romania din lista. Al doilea camp: "Country of nationality" , tradus Nationalitatea. Vom selecta din lista Romania. Urmeaza "Type of guvernment ID" si se refera la un tip de document eliberat de catre statul unde locuiesti , care il vei folosi pentru a demonsta ca datele introduse de tine sunt reale. Noi am ales "National ID" , adica Buletinul. Nu ti se va cere poza cu buletinul aici , dar se poate pe parcursul colaborarii cu ei sa solicite o poza color a acestui tip de document. Pentru buletin, ni se cere "National ID", cum il stim noi CNP .

Este important ca cnp-ul sa fie identic cu cel din buletin, asa ca aveti grija la transcriere
NU BIFA casuta "Enter alternate shipping address" decat daca doresti ca si cardul sa fie livrat la alta adresa decat cea specificata anterior.

In acest caz , dupa bifare vor aparea cateva campuri suplimentare , unde vei putea completa adresa unde doresti a fi livrat cardul

Nu uita sa bifezi si ultimele casute, prin care esti de acord cu termenii si conditiile care le inpun cei de la Payonner.

Inscriere Finalizata - In proces de verificare

In acest moment procesul de inscriere s-a finalizat . Esti trimis la o pagina unde esti informat ca procesul de inscriere a fost incheiat cu succes si urmeaza sa fie evaluat precum mai jos.

Mai jos se gaseste pagina din Jasmin unde vei fi redirectionat .Aici se va confirma ca ai ales ca forma de plata, Payoneer si suma minima 100$.

Mai jos este un screenshot din emailul primit de la Payooner in care se confirma validarea contului de Payonner si trimitea catre dumneavoastra a cardului prepaid.

Email confirmare trimite Card

In clipa cand cardul este pregatit pentru livrare vei primi un mailul in care se poate observa ca se specifica ca transportul cardului prepaid se va face prin posta normala, si ca va dura aproximativ intre 3 saptamani si 1 luna pentru a ajunge in tara. Sunt cazuri, multumita "serviciilor de mare calitate" a Postei Romane, cand cardul a intarziat si o luna jumatate, asa ca daca va aflati intr-o situatie similara, nu disperati si aveti rabdare.

A sosit Cardul ! Ce e de facut ?

Acum sunteti in posesia cardului Payoneer si doriti sa scoteti primii bani realizati din munca dvs de videochat de acasa. Primul pas trebuie sa ne logam la contul de Payoneer pentru a activa cardul proaspat primit. Pentru aceasta trebuie sa accesam pagina de logare. Pentru a va usura munca am atasat mai jos un link catre pagina de logare.

Cardul nu va merge folosit daca nu este activat.

Mai sus in imagine va sunt indicate campurile care trebuiesc completate cu datele dvs de login, mai precis emailul folosit pentru a va crea acest cont si parola setata. Dupa logare va vor obliga sa mai selectati inca 2 intrebari secrete si sa raspundeti la ele. Este important sa raspundeti onest pentru a nu fi vreodata in postura de a nu putea raspunde la ele. Dupa logare va va trebui sa apasati pe butonul Activate precum este aratat in imaginea de mai jos.

Se va deschide acea casuta si va aparea un nou buton pe care trebuie sa apasati. Pentru detalii , mergeti la urmatorul pas.

Activare Card Payoneer

Suntem pe cale sa incepem procesul de activare a cardului payoneer. Luati cardul langa dvs pentru ca veti avea nevoie de cateva informatii scrise pe acesta pentru a il activa.

Click pe butonul Card Activation

Dupa ce apasati click pe acel buton veti fi trimis la o pagina precum in poza de mai jos unde va trebui sa introducem numarul scris pe card

Aveti grija la transcriere numarului de card sa fie fara spatii Ex: 5300721172117211

Dupa transcriere numarul de card trebuie sa alegeti pinul, fiind codul de care aveti nevoie pentru a scoate banii la bancomant, sau pentru a face cumparaturi. Alegeti un cod pe care nu il veti uita.