Castiguri ale unui model de Videochat

castiguri videochat

Care sunt Castigurile unui Model de Videochat?

Raspunsul la intrebarea „Care sunt Castigurile unui Model de Videochat?” tine de foarte multe variabile, cum ar fi: nivelul de exeperienta, orele lucrate/zi, disponibilitatea la sectiunea de fetish(unde se castiga mai mult), disponibilitatea de a indeplini anumite dorinte ale clientului, etc,  dar noi am pregatit un tabel orientativ pentru ca iti putea face o idee:

 

Castiguri Model Incepator Videochat

Castigurile unui model incepator ce lucreaza 6-8 ore/ zi poate sunt undeva intre 400$ – 1500$/ luna. Modelul incepator trebuie sa aiba cunostinte bune de limba engleza pontru a putea intretine o discutie cu potentialii clienti, dar ce mai important factor al unui incepator/oare este vointa, dorinta de invata si nu in ultimul rand determinarea de a face bani, pentru ca, cu siguranta, vor exista si zile mai putin bune, dar trebuie sa iti pastrezi zambetul pe buze si sa nu te dai batuta.  Jobul de model de viodeochat este un job ce se invata in timp si care necesita multa rabdare, perseverenta si foarte multa voie buna pentru a putea ajunge la sumele fabuloase castigate de un model avansat. Chiar daca se castiga foarte bine, este destul de greu in a ajunge la performante bune, performente la care nu va putea ajunge singur/a ci doar cu ajutorul nostru vei putea atingele sumele fabuloase, datorita materialului de training care este pus la dispozitie modelului, doar dupa inscrierea unui cont de viodechat si totodata dupa inscrierea pe site. Pe scurt, pentru ca si castigurile unui model incepator sa ajunga acea suma de 1500-2000$/ luna, trebuie sa existe multa rabdare, perseverenta si dorinta de a invata si de a te perfectiona.

Castiguri Model mediu videochat

castiguri model videochat mediu

Este modelul cu o experienta intre 6 luni- 1 an si cu o experienta de conversatie in limba engleza peste mediu si lucreaza 8 ore/ zi poate castiga undeva unde 1500$ – 3500$/ luna. Acest tip de model de videochat deja stapaneste arta seductiei si a conversatiei si totodata are o prezenta scenica ireprosabila. Acesta cunoaste tot ce cunoaste un model avansat, dar nu stapaneste partea de fetish-uri inca.

 

 

 

 

Castiguri Model avansat de videochat

Castiguri model videochat avansat-min

Este modelul cu o experienta de minim 1 an si 6 luin ce are o experienta de conversatie in limba engleza avansat si lucreaza 8 ore/ zi, poate castiga undeva intre 3500$ – 10.000$/ luna sau chiar poate 15.000 – 20.000$/ luna. Acest tip de model are deja un program foarte clar de munca, cunoaste deja orele la care intra regularii(cei care intra mereu sa vorbeasca cu modelul), iar pentru aceasta castigurile din videochat intr-o zi proasta este considerata sunt undeva la 300-400$.

Castigurile acesteia sunt generate de toate cunostintele acumulate, mai exact, imaginea este perfecta, de la machiaj, coafura, imbracaminte, accesorii si pana la unghii. Mai mult de atat stie foarte bine cum poate controla multimea de oameni care o privesc, cum ii poate provoca si mai mult decat atat, isi poate da seama cine nu va plati, astfel economisind foarte mult timp.

Totodata pentru aceasta ziua de munca, este o simpla distractie, datorita cunostilelor vaste ale acesteia in a manipula barbatii, de a ii seduce si innebuni. De multe ori, castigurile generate de un model avansat pot ajunge la 200.000$/ an, dar modelul avansat niciodata nu este atent la ceas, poate lucra intre 6-10 ore/ zi. Diferenta intre castigurile unui model mediu si un model avansat este datorata faptului ca modelul avansat stapaneste foarte bine si arta fetish-urilor, chat-ului, etc.

 

Cat de multi bani poti sa castigi lucrand ca model de videochat acasa si ce castiguri vei avea din videochat ca model avansat? Metode de a mari castigurile din videochat

Crearea unei clientele stabile de regulari

Cea mai simpla cale de a avea niste castiguri substantiale din munca de videochat pe cont propriu este ca sa iti creezi, ca in orice alt domeniu al serviciilor, un portofoliu de clienti fideli, care sa te caute frecvent si care sa fie dispusi sa stea cu tine mai mult timp, fapt ce conduce si la virarea in contul tau a unor sume de bani sigure.

Totul depinde de aptitudinile de model pe care il ai, de talentul tau de a socializa, de inventivitatea de care dai dovada, dar si, de ce sa nu ascundem, de un pic de noroc in a gasi persoanele dispuse ca sa plateasca suficient de multi bani lunar pentru a se conecta o perioada cat mai lunga cu tine pe net.

Chiar de efectuezi o activitate de videochat acasa, poti sa castigi, de multe ori, mult mai mult decat actritele care joaca in filmele porno si fara a face ceea ce fac ele!

Munca de model necesita cunostinte de psihologie, aptitudini de a intui ce isi doreste clientul si de a veni in intampinarea fanteziilor lui.

Jocuri erotice

jocuri-erotice pentru marirea castigurilor de videochatDe multe ori, clientii straini vor pur si simplu sa vorbeasca cu cineva, sa fie ascultati, nu iti vor cere intotdeauna ca sa te dezbraci sau sa devii protagonista anumitor jocuri erotice pentru ei.

 

 

 

 

Ceva talent actoricesc si sa fii mereu zambitoare, acestea sunt principalele atuuri pentru reusita, deoarece niciun client nu intra pe un chat de adulti pentru a privi o fata cu expresie trista, mohorata, intiparita pe chip.

Conduita a Muncii ireprosabila:

Exact ca orice alt job sau business, etica muncii tale cu siguranta va contribui la castigurile tale ca model de videochat, de exemplu daca esti nepoliticos/oasa cu clientii in privat sau privitorii din free chat va avea un impact negativ asupra castigurilor tale.

Cum interactionezi cu vizitatorii:

Modelele care flirteaza foarte mult in free chat si care raspunde politicos clientilor, indiferent de gradul de perversitate, va strange mai multi urmatori si regulari si asta va atrage de la sine mai multe sedinte in privat = mai multi bani. Totodata odata cu asta iti va creste si reputatia, iar reputatia este foarte importanta pentru marirea castigurilor din videochat.

Nivelul de atractie

Cel mai bun lucru despre industria de videochat este faptul ca oamenii platesc pentru fanteziile lor. Daca oamenii care apreciaza un posterior frumos, platesc mai mult pentru a vedea cel mai frumos posterior, tot acestia vor platii mai mult pentru cei mai mari sani, cea mai exotica, cea mai inalta, cea mai draguta fata, etc. Pentru modele masculine exista clienti innebuniti dupa patratelele de la abdomen, cei care seamana cu vecinul, bronzati, mai putin bronzati, etc.

Pe scurt, idea este ca nu exista un corp care atrage cel mai mult, pentru ca oamenii sunt atrasi de anumite parti ale sexului opus sau gay, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme de aspectul fizic pentru ca cu siguranta exista clienti pentru toti.