Despre Lenjeria Intima Sexy pentru femei -Top 5 costume sexy ce sunt slabiciuni ale barbatilor

Stilul, elegantă şi candoarea sunt parte din personalitatea oricărei femei. Îmbrăcată cu lenjerie sexy, o femeie nu doar e frumoasă, ci devine ispititoare.
Dacă un lucru îl ştiu sigur, e acela o femeie îşi cumpără lenjerie sexy şi, automat, se simte mai feminină, mai încrezătoare şi lipsită de inhibiţii. O lenjerie bine aleasă însă, îţi aduce mai multe beneficii, decât cele care ţin de atitudine; îţi poate îmbunătăţii şi viaţă sexuală.
Dacă până acum ai crezut având o relaţie de durata, nu trebuie ţi mai baţi capul şi cu lenjeria intimă, sexy, a venit momentul ţi schimbăm părerea. Odată ce vei termină de citit acest articol, în mod sigur, vei acordă ceva mai multă atenţie şiimportantă lenjeriei intime, sexy.

De ce ai alege sa porti lenjerie erotica?

Pentru cele sceptice, am ales facem un top trei motive pentru care ar trebui iei în considerare achiziţionarea unei lenjerii sexy. Eşti pregătită afli?

  1. Pastreaza Pasiunea Erotica aprinsa in relatie

pastreaza pasiunea erotica in relatie-min

Oamenii care ajung se bucure de relaţii serioase, de durata, se pripesc facă declaraţii, pe care nici ei nu prea le cred. de exemplu, este un obicei des întâlnit, partenerii susţină o relaţie serioasă nu se bazează neapărat pe sex, ci pe dragostea adevărată.

Adevărat, parţial, însă! Pentru şi dragostea adevărată are nevoie de momente fierbinţi, pentru a rezistă. Iar în timpul actului sexual intră în acţiune mai multe simţuri decât cele fizice. Dăm frâu liber fanteziei, de aceea o lenjerie sexy, un chilot din dantelă cu portjartiere şi un sutien pe măsură, ceva mai obraznic, aprind numaidecât atmosfera. Aşa faci ciorbă” de care mulţi dintre bărbaţi ajung se plictisească, devină brusc cea mai apetisantă friptură.
Mai mult decât atât, este des întâlnit obiceiul doamnelor şi domnişoarelor de a-şi neglija senzualitatea atunci când sunt singure acasă, cu partenerul, dar aleg, în schimb, îmbrace cea mai sexy lenjerie, când ies în oraş. Păi, de ce?

De ce acasă porţiobişnuiţii boxeri cu maieu? Aminteşteţi primele întâlniri cu el şi daţi acelaşi interes atunci, când alergai din magazin în magazin, ţi alegi lenjeria potrivită.
În plus, ţi spun un mic secret!

Psihologii au demonstrat bărbaţii sunt mult mai excitaţi de un corp parţial dezgolit, numai în lenjerie intimă, decât sunt de un corp complet gol. Încă un plus, deci, pentru lenjeria intimă sexy.

 

  1. O lenjerie intima sexy face corpul sa fie dorit

Lenjeria intimă sexy este special creată pentru a-ţi pune în valoare feminitatea şi senzualitatea, punând accent pe cele mai bune trăsături fizice sau, din contra, mascând micile tale nemulţumiri, atunci când vine vorba despre corpul tău.

Pentru de ce nu fim sincere cu noi, nu toate am fost înzestrate de mama natură cu un corp perfect, fără cusur. Asta nu înseamnă nu putem fi sexy şi provocatoare.

Tot ce trebuie faci este îndrăzneşti porţi lenjerie sexy şi se prea poate fii chiar şi tu surprinsă, când îţi vei vedea trupul graţios modelat de un slip brazilian şi un corset, care îţi face sănii pară plini şi apetisanţi.

Îndrăzneşte, alege-ţi lenjeria erotică potrivită şi scapă de inhibiţii.!

  1. Da putere senzualitatii tale

senzualitate

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum spuneam şi în începutul articolului, o lenjerie sexy bine aleasă, da putere senzualităţii tale. Numai gândul eşti extrem de sexy pe sub costumul office, te face fii mai încrezătoare în frumuseţea ta şi debordezi de senzualitate şi feminitate.

Nu teai întrebat niciodată de ce bărbaţii s-au arată atraşi de o femeie, pe care tu, posibil, nu o fi considerat atractivă?

Răspunsul stă în atitudinea ei, atitudinea care transmite sunt sexy şi frumoasă şi ştiu urmăreşti cu privirea.

Un joc al privirilor, în care, crede-, ţi-ar plăcea te bagi! Aşa nu mai stă atât de mult pe gânduri, îndrăzneşte, cumpărăţi lenjeria sexy potrivită şi fii provocatoare!

Top 5 costume sexy ce sunt slabiciuni ale barbatilor

Am ajuns aici şi ne întrebăm– ce le lenjerie sexy le place domnilor în dormitor?

Gura cârcotaşilor ar spune acum „lenjeria intimă preferată a masculilor este cea dată jos”.

Dar în vreme ce gură lumii spune multe, adevărul este altul, de cele mai multe ori.
În urmă unor sondaje s-au aflat următoarele: 19% dintre bărbaţii acestei planete găsesc chiloţii tanga sunt atrăgători, 6% se declara înfrânţi în faţă unei ţinute tip „baby doll”, iar 43% dintre ei declara sunt fanii seturilor de lenjerie intimă.
Aşa , în continuare, ne-am gândit ţi prezentăm lucrurile ceva mai clar de atât. Îţi vom dezvălui 5 dintre cele mai râvnite piese de lenjerie sexy. începem!

  1. Corsetul si bustiera

corsetul si bursiera

 

 

 

 

 

 

 

 

Oare ce bărbat ar putea rămână indiferent în faţă unui trup de femeie bine creionat de un corset sau de o bustieră extrem de sexy?

Răspunsul corect este „niciunul!”
Dacă optezi pentru un corset sexy, află acesta ajută foarte mult în trasarea liniei siluetei tale, subţiindu-ţi talia şi punânduţi în valoare sănii. Dacă completezi corsetul cu o pereche de chiloţi tanga sau, de ce nu, o pereche de dresuri înalte cu jartieră, fii sigură -i vei face o surpriză fierbinte de tot iubitului tău.
În ceea ce priveşte culoarea, nici mai contează prea mult. Însă, nu strică ştii , la o adică, întrebaţi fiind, bărbaţii vor susţine întotdeauna roşul şi negrul sunt culorile lor preferate când vine vorba de lenjeria intimă a partenerelor lor.

  1. Lenjeria intima sexy de tip body

    Lenjeria intima sexy de tip body

 

 

 

 

 

 

 

Poate nu teai fi aşteptat, dar află lenjeria sexy de tip body este preferinţă de top a bărbaţilor.

Dacă vine şi cu ceva dantelă, satin sau plasa, atunci poţi strigă „BINGO!”.

Caută alegi body-uri cu dantelă şi satin în zona sânilor şi cu plasa semitransparentă pentru restul corpului.

Un posterior „timid” dezgolit trezeşte fantezii puternice!

  1. Ce zici de niste chilotei sexy decupati?

chilotei sexy decupati

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ştiu câte dintre voi îndrăznesc poarte chiloţei decupaţi în zona genitală, însă, ar trebui ştiţi este o piesă obligatorie pentru serile petrecute cu iubitul.

De ce nu îi faci câte o surpriză plăcută, din când în când, nu-i aşa?
De ce este această piesă de lenjerie sexy atât de importantă? Pentru invită la joacă şi, practic, strigă în gură mare „stau la dispoziţia ta, poţi face ce vrei!”. Orice bărbat ar da curs acestei fantezii, dacă i s-ar da şansă.

  1. Jartiera sexy

Pentru cele care fac din sex un joc provocator, în doi, jartieră este o piesă intimă, populară, care niciodată nu va eşua dea foc” libidoului masculin.

Îţi dăm şi o idee de ţinută completă, de seară: un set de sutien şi slip din dantelă, cu o jartierăasortată şi o pereche de pantofi toc-cui. Sexy, nu-i aşa?

Încearcă şi tu această combinaţie şi dacă te încânta, recomand-o şi prietenelor tale.

  1. Sutienul decupat

Dacă încerci găseşti utilitatea practică a acestui sutien, încetează, pentru nu există!

Asemeni chiloţilor decupaţi şi sutienul decupat este doar un instrument, care incită fanteziile bărbaţilor.

Acest tip sutien, îţi susţine sănii, dar îi lasă la vedere, dându-i şansă partenerului tău se bucure de privelişte, oricând doreşte.

Purtând un astfel de sutien, oferi partenerului tău un show de neuitat. Încearcă şi nu vei regretă!

Ce spune culoarea lenjeriei tale intime despre tine?

Sunt femei care poartă lenjerie sexy în fiecare seară şi sunt şi femei, care consideră lenjeria sexy trebuie păstrată pentru ocazii speciale.

În oricare dintre cazuri, orice femeie îşi alege preferată o anumită culoare. În cele ce urmează îţi dezvăluim ce spune culoarea lenejeriei tale sexy, despre ţine.
Dacă preferi culoarea bej, atunci te poţi consideră o femei conservataore. Ţine minte, bejul aduce foarte mult cu nuanţă pielii, iar ansamblul nu este unul ispititor. Încearcă nuanţele mai aprinse, mai pasionale.

Dacă albul e culoare ta preferată de lenjerie provocatoare, asta spune despre ţine ţii foarte mult la igienă şi inocenţa. E bine fii o femeie curată, dar inocenţa în pat nu e pentru toţi atrăgătoare.

Negrul, atunci când vine vorba despre lenjeria sexy, spune despre ţine eşti o faţă obraznică şi nu te temi de provocări.

Dacă alegi oricând roşul, atunci înseamnă eşti o femeie extrem de pasională, căreia îi plac nopţile lungi, petrecute alături de partener.

În concluzie, nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă noaptea târziu, aşa e bine întotdeauna fii pregătită!

Mai mult decât atât, frumuseţea ta merită pusă în valoare, iar tu meriţi te simţi răvăşitor de atrăgătoare.

Aşa lasă inhibiţiile de-o parte, ţine cont de ceea ce ţi-am zis şi îndrăzneşte alegi lenjeria sexy.

Poţi cumpără fie din magazin, iar dacă prima dată te laşi copleşită de pudoarie, află poţi comandă lenjerie sexy şi online. Cum s-ar spune, poţi fii obraznică şi nimeni nu afle! Distracţie plăcută!

 

 

 

 

Despre Lenjeria Intima Sexy pentru femei -Top 5 costume sexy ce sunt slabiciuni ale barbatilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *