După cum probabil știți, spectacolele private sunt în general iubite de modele de cam deoarece oferă o oportunitate de a aduce o mulțime de bani într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Prețul ridicat pe minut și faptul că, dacă se utilizează metodele potrivite, un model poate prelungi durata privată pentru o perioadă îndelungată, înseamnă că un bun pic de bani poate fi depozitat în aceste show-uri unu-la-unu.

Cât de precis un model prelungește spectacolul este ceea ce vom avea de-a face aici, și va depinde foarte mult de ce fel de cam john este membru care a cumpărat spectacolul.

Pentru simplitate, vom folosi exemple potrivite pentru modelele de sex feminin, dar băieții ar trebui să poată adapta cu ușurință aceste tehnici.

Așa cum am menționat într-o lecție anterioară, există în principiu două tipuri diferite de johns cam (în general vorbind) … „CaineExcitat” și „BarbatSinguratic”.

Dacă ar fi trebuit să faci un CaineExcitat să te ia privat, ar trebui să aplici o strategie care să-i prelungească excitarea prin întinderea perioadei inițiale de teasc.

Un BarbatSinguratic privat, pe de altă parte, cere mai mult un stil prietenos la început, care în cele din urmă evoluează într-o abordare mai seducătoare.

Show privat videochat pentru CaineExcitat

Deci, să spunem că un tip serios excitat tocmai v-a făcut privat.

Ar fi trebuit să îl poți identifica ca un CaineExcitat în chat-ul liber sau PM (amintiți-vă, cei excitati vor folosi un limbaj foarte încărcat sexual).

Dar dacă, din orice motiv, nu ați reușit să obțineți un ID pozitiv, puteți să-i puneți câteva întrebări simple la începutul spectacolului privat.

Ați întreba o întrebare generală, care nu conduce: „Cum te simți în seara asta?” Dacă el este un CaineExcitat , el va răspunde cu siguranță pe linia „foarte excitat”, sau „aș putea face sex cu un pepene verde”, sau „bilele mele sunt în foc”.

Atunci știi că ai unul live.

Acum, trebuie să încetinești privarea, mai ales cu CainiiExcitati.

Dacă se termină prea repede, vor ieși imediat acolo.

Nu există nici un fel de discuție post-cam-coitus sau discuții despre perne cu acești tipi.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a prelua foarte repede controlul privat înainte de a începe să vă îndrume asupra a ceea ce trebuie să faceți.

Faceți asta prin a spune imediat ceva de genul „Hei, baby … am atâtea lucruri pe care vreau să le arăt în seara asta … să începem de sus …”

În acest moment, vă luati sanii și va jucați cu ei într-un mod foarte seducător.

Trebuie să folosesti privirea obraznica tot timpul și să adopți o manieră ultra-flirtantă.

Prin a aduce „gemenii” dvs. devreme, el trimite semnalul că nu încercați să întindeți privat, chiar dacă asta este exact ceea ce faci.

El o va interpreta ca pe un semn foarte pozitiv … un gest care înseamnă că te afli în asta și vrei să te duci la afaceri.

Îi va placea asta.

De acolo, trebuie să încercați să vă mișcați treptat … să aduceți alte părți ale corpului în lumina reflectoarelor și să rămâneți puțin pe ele, în timp ce îl tachinați seducător.

Vorbește mult despre el și cât de mult îți dorești să-ți simți mâinile pe tine … mângâindu-te.

Aruncați numele în câteva momente, astfel încât să știe că sunteți în el (da, chiar dacă este LongDongFong225 … pur și simplu îl numiți „Long” sau „Fong” … sau doar să-i întrebați numele său real).

După această perioadă inițială de tachinare cu corpul tău, du-te și scoate mai multe haine.

Vorbește despre cât de fierbinte ești … te freci și încerci să dai impresia că-ți imaginezi că e fizic cu tine.

Atâta timp cât îl implicați pe el numindu-i numele și vorbind despre mâinile pe tine, pe hoo-ha și așa mai departe, ar trebui să fie fericit să meargă împreună cu asta și să nu te grăbească.

Amintiți-vă că faceți un spectacol sexy pentru el și, de cele mai multe ori, această „înrăutățire” treptată a tensiunii sexuale va face din experiența sa mult mai plăcută.

Asigurați-vă că i-ați spus în repetate rânduri că vreți să vă facă orgasm.

Spune-i lucruri cum ar fi „Mă poți face sperma, nu-i așa?

Vreau să o faci, Fong … numai tu.”

Acest lucru creează un fel de obligație sexuală pentru el … devine necesar ca el să vă satisfacă ca un punct de mândrie personală, astfel încât el nu poate pleca până când nu ați terminat de asemenea.

Aceasta se numește mișcare „obligatorie a orgasmului” și este o manevră destul de puternică.

Se poate prelungi cu siguranță o privare, făcând întreaga întâlnire mult mai mult despre voi, decât despre el și cu nevoile lui.

Cele mai multe cam Johns iubesc absolut știind că aveți nevoie de ele să coboare, apropo, astfel încât folosind această tactică este foarte probabil să îmbunătățească în mod semnificativ bucuria membrului de a fi pe privat.

Este cu adevărat o victorie pentru ambele părți.

Dacă john-ul cam nu da doi bani pe plăcerea ta, el va pleca înainte să termini și trucul nu va funcționa.

Cu alte cuvinte, nu este nevoie să aveți preocupări etice, deoarece acest lucru va funcționa doar cu membrii care sunt interesați și de călătoria dvs.

În general, ar trebui să încercați să satisfaceți toate solicitările făcute de cam-john (atâta timp cât acestea se încadrează în regulile dvs. personale) – este clientul plătitor.

Treaba voastră ar trebui doar să o încetiniți puțin, astfel încât să puteți avea o experiență mult mai bogată.

Dacă e hotărât să explodeze rapid, totuși, nu poți face prea multe lucruri.

Vestea bună este că majoritatea CainilorExcitati vă vor lăsa să conduceți sesiunea, dacă știți ce faceți.

În cele din urmă, doresc doar să fie distrați, așa că, dacă puteți oferi acest lucru cu un gust intens senzual, care apoi conduce treptat la acțiune, ei vor aprecia și se vor bucura de ea.

Este treaba dvs. să o vindeți, totuși, faceți așa și faceți bine!

Show privat videochat pentru BarbatSinguratic

Acum să acoperim BarbatSingurati.

Dacă obțineți un privat cu unul dintre acestia, va trebui să vă apropiați de el puțin diferit de ceea ce ați face cu bocancii pentru picioare.

Așa cum am menționat în capitolul 2, băieții singuri sunt mai puțin interesați de boogie carnală și mai interesați să facă o „conexiune” cu un model.

Observați că am spus „mai puțin interesați” … ei încă sunt ființe sexuale și în cele din urmă vor ajunge în jurul tău la Kasbah virtual cu tine, dar probabil vor să vorbească și să facă mai întâi chit-chat-ul prietenos.

În principiu, vor să te cunoască și să te simți confortabil cu tine înainte ca lucrurile să devină funky.

Când unul dintre ei te duce în libertate, ei încep de obicei, punând întrebări despre tine.

Obțineți confortabilitatea și încercați să vă relaxați.

Fii la fel de deschisa ca tine cu ei, fără a compromite identitatea ta reală.

Veți observa că ei vor fi interesați în mod intenționat de fundalul dvs., de cât timp ați petrecut pe cam, de ce ați început și așa mai departe.

Fii sincera și pretinzi că vorbești cu un prieten.

Chiar așa vor ei să fie … prietenul tău.

După un pic din acest lucru, puteți începe să conduceți conversația la viața lor.

Întreabă-i dacă sunt căsătoriți, câți ani au, de unde sunt, cât timp au vizitat fete cam.

Folosește tactica învățată în Capitolul 3 despre flirtul cu cam … folosiți indicii ale limbajului corpului, le reflectați și manifestați un mare interes pentru ei și pentru viața lor.

Nu mai mult timp, ei vor începe să se simtă în largul lor și atunci vor începe să miște lucrurile într-o direcție mai sexuală.

Când se întâmplă asta, aplicati rutina CaineExcitat la faza seductivă.

Probabil că nu va trebui să le încetinești mult, totuși … acești tipi își vor lua timp dacă se simt bine cu tine.

Concentrează-te pe construirea legăturii cu ei … ar putea ajunge să aduci lucruri minunate pe drum.

Aplicarea tacticii pe care am acoperit-o aici poate dubla sau tripla cu ușurință durata medie a unui spectacol privat, ceea ce înseamnă că veți obține în mod substanțial mai multe venituri.

Dar aceste tactici pot, de asemenea, să crească dramatic numărul de obișnuiți capabili să capturați pentru fanii dvs. urmând a oferi experiențe mult mai memorabile de spectacol privat, care ar putea fi plătite în tot felul de moduri pe care nu le puteți imagina încă.

În următoarele câteva secțiuni, vom aborda modul în care puteți construi o armată de fani dedicați, care vor cumpăra în mod regulat emisiuni, vă vor plati fără nici un motiv și vă vor cumpăra cadouri generoase pentru aproape toate ocaziile din calendar.

Vrei sa Incerci?

Invata Cum faci cont de videochat pe LiveJasmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here