Ați fost vreodată la o petrecere sau la o altă întrunire socială și a asistat cineva care a preluat în întregime locul cu farmecul lor?

Știi genul de oameni despre care vorbesc … cei care sunt întotdeauna cool, amuzanți, vorbăreți, ieșiți.

Cei cu care alți oameni întotdeauna gravitează și doresc să fie în preajmă. Oamenii ca aceștia au un adevărat dar.

Fiind un extrovert de succes în viața reală este destul de dificil, dacă nu aveți o aptitudine naturală pentru asta. C

ând poți distra cu ușurință oameni numai prin forța personalității tale și îi faci să se simtă fericiți doar fiind în jurul tău, lumea este cu adevărat în mâinile tale.

Același lucru este valabil în domeniul videochat-ului … dacă puteți fi extrovertit în mod plăcut pe cam, veți atrage spectatorii (și deghizarea cam johns) destul de ușor, pentru că va fi distractiv și interesant să fiți în camera dvs. de chat.

Acum, poate că ești unul dintre acești oameni la care mă refer, poate că nu ești. Dacă sunteți, veți găsi această secțiune destul de ușor.

Dacă nu ești un extrovert social, am o veste bună pentru tine … de fapt e foarte ușor să ieși pe cam, chiar dacă ești o revoltă închisă în sine.

De fapt, este departe, mult mai ușor să o scoți pe cam decât în persoană pentru mai multe motive bune.

În primul rând, există problema presiunii.

Într-o adunare socială fizică reală, o persoană se află sub o cantitate imensă de analiză socială.

În fiecare secundă, oamenii te urmăresc și ascultă ce-ți iese din gură – judecând tot ce faci și spui. Știți că acest lucru se întâmplă și, dacă nu sunteți un extrovert, în mod natural te face mai rezervată.

Asta sapă încrederea ta și nu sfârșești să faci un comentariu care crezi că ar putea fi amuzant, nu aduci un punct interesant într-o conversație și, în general, nu faci sau nu spui nimic din nimic.

Oamenii din jurul vostru ar putea să vă considere a fi timizi sau într-o „coajă” sau pur și simplu să vă considerați plictisitori.

Din experiența mea, totuși, cei timizi sunt adesea cei mai interesați oameni din grup.

Trebuie să îi cunoașteți cu adevărat pentru a descoperi acest lucru, bineînțeles, pentru că introvertiții se vor deschide doar la oamenii cu care se simt foarte bine.

Dar, atunci când o fac, începi să-ți dai seama că nu numai cei cu încredere în societate au de împărtășit vieți bogate.

Dar, oricât de mare ar fi, examinarea intensă a celor mai multe situații sociale din viața reală este un obstacol serios care, de obicei, împiedică intrarea mai ușoară a introvertiților.

Familiaritate si apropierea cercului social

O altă problemă care face dificilă extrovertirea în persoană este familiaritatea și apropierea cercului social al unei persoane.

În viața reală, dacă mergeți și încercați să mai ieșiți la unele întâlniri, puteți face cu ușurință o greșeală serioasă care vă va costa mult pentru că cei care vor fi martori (și amintiți) la rușinea voastră mică vor fi, de obicei, prieteni și familie, în majoritatea cazurilor.

Am avut un prieten timid care sa îmbătat odată la petrecerea de naștere a bunicii lui și a ajuns să facă glume despre scutecele adulte ale lui Depend și cum nu ar fi putut niciodată tolera „să fie bătrân”.

Am fost acolo cu el și, sincer, m-am gândit că era absolut hilar, dar majoritatea participanților în vârstă de la petrecere nu au apreciat umorul.

Acest pericol este ceea ce îi împiedică pe mulți să încerce să fie ei înșiși, deoarece reputația lor față de cei apropiați de ei are potențial periculoas dacă vor face sau vor spune ceva stupid.

Când sunteți pe cam, nu vă aflați în prezența fizică a vreunui om, deci acest lucru în sine ia o mare presiune de pe umeri.

Da, este adevărat că sunteți urmărit de câțiva oameni, dar toți sunt străini și, credeți-mă, lor nu le pasă dacă spui ceva prost sau faci o greșeală socială gravă.

Deci, nu există nici un motiv să nu faceți și să spuneți ce vrei. 

Învățând cum să deschideți camera este un proces, ca orice altceva, dar puteți să o faceți la fel de bine ca și nenumăratele alte modele care există înaintea ta.

Știm multe fete care fac videochat de acasa care sunt foarte timide și rezervate în persoană, dar care sunt atât de confortabile și ușor pe cam, este chiar ciudat.

E aproape ca și cum ar fi o persoană diferită. Ei au învățat prin a face, și asta este exact ceea ce trebuie să faceți.

Du-te pe cam, practica angajarea camerei, și fă-o de multe ori.

Joacă-te în jur, vorbește despre tot ce ți-ar putea fi în minte și doar fii tu însuți, știind că nimeni acolo nu știe cine ești și nu contează exact ceea ce spui.

Dacă o dați în bară, deconectați-vă și încercați din nou cu o audiență nouă.

De fiecare dată când mergi pe cam, vreau să-ți reamintesc că aceasta este camera ta de chat … un loc pe care doar tu îl controlezi și unde tu dai toate loviturile.

Ai toată puterea în camera ta și toți ceilalți din ea sunt subiectul tău … sunt literalmente la mila ta.

Îi puteți dezactiva, îi puteți interzice … oricare ar fi preferințele tale. Nu este nevoie să fii inhibată sau rezervată în camera ta – este locul tău de joacă!

Testează-l și ține-ți drumul cu el.

Atâta timp cât păstrați ceea ce v-am spus în minte, în curând veți vedea că, după o scurtă perioadă de timp, veți fi viața petrecerii din camera dvs. și spectatorii vor fi pregătiți să se afle în prezența dvs. virtuală.

Încrederea dvs. socială pe cam va trece prin acoperiș și veți ști că sunteți cu adevărat la conducere.

Am văzut acest lucru cu numeroase modele timide. Poți, și o vei face și tu … trebuie să exersezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here