Având încrederea de a fi comod și de a ieși în camera dvs. de chat este foarte important pentru că vă face interesant și plăcut să urmăriți.

Vizitatorii stau mai mult timp, iar membrii au mai multe șanse să vadă și să cumpere spectacole.

Dar faptul de a ieși pe webcam este doar o parte din ceea ce este nevoie pentru a fi un model cam uber.

Știind cum să flirtezi efectiv cu membrii este una dintre cele mai apreciate abilități pe care un model de webcam le poate avea

Ar fi cu siguranță minunat dacă vizitatorul webcam johns s-ar potrivi cu plăcere și, unul câte unul, vor cumpăra spectacole de la dvs. și vă vor sfătui în mod regulat.

Ce model nu ar iubi acest fel de minunăție?

Din păcate, cam Johns, în general, trebuie să fie seduși în a vă lua în privat şi a da un bacșiș mare.

Și, de obicei, există un pic de „încălzire”, care trebuie să continue înainte de a putea seduce în mod eficient.

Cam flirting face parte din modul în care faci asta, și dacă faci așa, poți să-ți sporești veniturile.

1 Prima etapă a flirtului pe webcam este etapa „prietenul prietenos”

Aceasta este ceea ce faceți atunci când vă conectați pentru prima dată la o sesiune de webcam.

Nu veți câștiga mulți bani în această etapă, dar veți fi obișnuiți cu spectatorii, ceea ce va facilita etapa de realizare a banilor un pic mai târziu în sesiune.

Ar trebui să fii îmbrăcată, dar îmbrăcată într-un costum provocator.

Fie că este vorba de o cămașă de noapte, pantaloni scurți de jeans și un top, sau pur și simplu pijamale, doriți să proiectați „realitatea” și autenticitatea publicului dvs. și doriți să păstrați tot timpul o comportare flirtantă și jucăușă.

Încearcă să te relaxezi puțin înainte de a merge mai departe.

Faceți niște meditații, respirați adânc, sau chiar dați pe gât câteva băuturi pentru a vă asigura că sunteți liberi și sunteți gata să vă amestecați.

Odată ce ați continuat, vreau să continuați să zâmbiți și să râdeți cât poți.

Zâmbetul s-a dovedit a crește dramatic atractivitatea unei persoane, deci este într-adevăr un instrument principal de cam.

Doriți să faceți cât mai mult posibil atunci când sunteți online.

Este suficient sa spunem, arătând plictisit sau neinteresat este definit nu-nu!

De asemenea, ar trebui să construiți un playlist cu muzică sexy / senzuală pentru a vă juca în fundal pentru a vă ajuta să setați starea de spirit în camera dvs.

După cum veți învăța mai multe despre asta în lecțiile următoare, muzica poate fi una dintre cele mai puternice instrumente ale modelului cam atunci când antrenează și atrage spectatorii, dar trebuie utilizată inteligent.

Folosită corect, muzica va schimba de fapt activitatea creierului vostru și îl va face ca tine mai mult, va fi mai vorbăreț și va stimula centrele lui de excitare.

Poate fi cheia pentru a genera bani într-o cameră de chat.

În ceea ce privește genul de muzică pe care să-l puneți în playlistul „de fundal”, trebuie să vă concentrați asupra melodiilor instrumentale care pot crea o atmosferă ușoară și senzuală.

Veți folosi mai multă muzică sexuală agresivă atunci când veți realiza „webCam Dance”, care este o manevră puternic provocatoare menită să facă membrii să cheltuiască bani.

Bine, deci acum ești în webcam, ai niște muzică chill, iar oamenii încep să intre în camera ta.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face în acest moment este pur și simplu să vă implicați în discuții mici, făcând gesturi subtile indicând faptul că sunteți excitat sexual.

Dacă sunteți o fată, ați putea să vă lingeți buzele de câteva ori, să vă mângâiați ușor umărul drept cu mâna dreaptă sau să vă înclinați capul într-o parte.

Dacă sunteți un tip, ați putea rula mâinile în jos pe piept sau chiar puteți freca pachetul de câteva ori.

Fă ce faci în mod normal când te afli cu cineva și încerci să semnalezi că ești disponibil.

Tipul potrivit de muzică poate lubrifia într-adevăr o cameră de chat.

Dar trimiterea reperelor limbajului corpului este o componentă centrală a atracției umane de bază, făcând acest lucru într-o manieră măsurată, acum va începe să crească excitare pentru audiența dvs., pe care în curând veți putea să o jucați în moduri mai agresive pe drum. .. Și atunci trenul cha-ching începe să părăsească stația!

Flirtarea vizata

După ce a trecut ceva timp, chiar dacă tocmai ați vorbit dvs. tot timpul, un membru este obligat să vă angajeze în conversație directă.

El va începe, de obicei, cu un compliment sau poate vă întreba cum sunteți.

Aceasta este etapa „flirturilor vizate” și este șansa dvs. să începeți să câștigați bani.

Vreau să te concentrezi pe tipul ăsta și să-l tratezi ca și cum ar fi cel mai interesant om din lume.

Trebuie să vă dați seama că flirtul, pe camera sau în afara, este în cele din urmă despre a face ca tipul să se simtă bine în pielea lui.

Dacă poți să faci asta, vei avea un tip care dorește să te ia în intimitate sau să te plătească.

Când începeți să discutați cu membrul, trebuie să-i cercetați interesele. Puneți multe întrebări și încercați să vă manifestați cu adevărat interesat de ceea ce vorbește.

Pe măsură ce faceți asta, vreau să vă intensificați semnalele de limbaj corporal. Dacă sunteți o fată, jucați-vă cu părul, înclinați-vă capul, blocați-vă gâtul și, cel mai important, … priviți seducător în camera video!

Ca model de videochat, ochii tăi sunt fantastic de puternici, din punctul de vedere a ceea ce pot face pentru tine în camera de chat.

De fapt, voi intra mai profund în acest subiect într-o lecție viitoare.

Dacă îi “dai o privire” de câteva ori în timp ce vorbești cu el, el va avea erecție.

De asemenea, ar trebui să încercați să reflectați asupra stilul lui de scriere și utilizarea cuvântului.

Dacă el scrie „minunat” sau „cool” mult, atunci ar trebui să faci mai mult.

Oglindirea sau imitarea, persoana cu care flirtezi este un semnal de atracție extrem de puternic și funcționează excelent în camerele de chat.

După câteva minute de angajare a acestui tip, tu ar trebui să începi să-i dai indicii despre ce vrei să joci.

Discutați despre cât de excitată sunteți sau cât de mult doriți să utilizați jucăria (jucăriile).

Fă-l să înțeleagă că ai nevoie de atenție carnală … de genul pe care doar el îl poate oferi.

Fă-l să se simtă special.

Fă-l să se simtă ca și cum ar fi singurul din univers care te poate satisface.

Ar trebui să menționez că, dacă această conversație are loc în chat-ul public, este foarte posibil ca un alt membru care a stat acolo în tăcere să vă privească tot timpul s-ar putea acum să se încurce și să te ia privat, chiar din senin.

Am văzut că se întâmplă de un milion de ori.

Motivul pentru acest lucru este că liniștitul cam johns care vă privește lucrând asupra țelului dvs.,înceape agresiv să devină gelos după un timp!

Gelozia este un motiv principal și poate fi extrem de util atunci când încercați să conduceți decizii impulsive.

În plus, ei au fost martorii tuturor indicațiilor trupului tău și au devenit serios excitați.

Nu face nici o greseala, chestiile astea functioneaza. Este psihologia sexuală de bază.

După cum sa menționat într-o lecție anterioară, totuși, poate fi necesar să vă ajustați abordarea cu un anumit john cam, dacă acesta este un CaineExcitat sau un Barbatsinguratic. Cu un Horndog, te poți simți liber să fii mai agresiv sexual pe limba ta.

Vorbește murdar dacă vrei și folosești profanitatea atunci când se potrivește.

Cu un Barbatsinguratic, va trebui să ai tonul jos (limbajul verbal, nu limbajul corpului!).

Concentrați-vă mai mult pe discuția despre interesele sale decât pe cât de mult doriți să faceți boogie privat cu el.

Încercați să fiți o fată sau băiat bun în timp ce vorbiți cu el, dar continuați să pompați semnalele de flirt pe toate căile.

În ceea ce privește cum poti face diferenta intre CaineExcitat de la BarbatSinguratic… crede-mă, vor fi ușor de diferențiat.

În general, cei excitați vor folosi un limbaj foarte sexual când vor vorbi cu dvs.

BarbatSinguratic te vor complimenta mult și vor vorbi despre pisica ta sau despre cântecul pe care îl joci sau despre pictura pe perete sau despre alte lucruri care nu au de-a face cu sexul.

Nu înseamna că nu îi interesezi sexual, ci înseamnă că doresc să facă o conexiune cu tine înainte de a începe sa plătească sau să cumpere show-uri.

Dacă ei cumpără un spectacol, ar putea fi vorba doar de a vorbi. Vom trece peste cum să profitați la maxim de spectacole private într-o lecție ulterioară, așa că fiți pe fază.

Acum, punctul de a viza un membru cu flirt agresiv este să-l faci să plătească sau într-un privat.

Dacă, în ciuda tuturor eforturilor voastre, vă rezistă farmecului și continuă să nu sfideze nimic, trebuie să-i tăiați momeala și să mergeți mai departe.

Până acum, probabil că alți membri vor vorbi cu dvs. în public sau prin mesaje private. Alege unul din ei și repetă procesul.

Dacă nimeni nu vorbește în acest moment, atunci întoarce-te pur și simplu la etapa „friendly banter”.

Nu vă faceți griji, următoarea țintă se va prezenta destul de curând.

Dacă lucrurile rămân uscate pentru o perioadă îndelungată de timp, atunci trebuie să începeți etapa „flirty complaining”.

Flirt plângându-te

Flirty complaining este un instrument destul de mult folosit de modelele veterane pentru a obține o cameră neproductivă care produce niște cam sugar în  scurt timp.

Ideea din spatele acestui lucru este că, atâta timp cât modelul a făcut o treabă bună în etapele „prietenul prietenos” și „flirtul vizat”, el / ea poate aplica presiune publicului deja excitat într-o manieră atentă care îi împinge să plătească sau să cumpere spectacole.

Acest lucru se face plângându-se că nimeni nu pare să dorească să joace sau că nimeni nu vrea să vadă corpul tău umezit sau că acea camera este plină de băieți plictisitori.

Această plângere trebuie să fie făcută într-un mod care păstrează totuși aura ta sexuală excitată și jucăușă.

Nu permiteți niciodată să vă arătați enervați sau descurajați … doar plângeți-vă jucăuș că privitorii voștri nu vă ajută să dezlănțuiți fiara voastră sexuală interioară.

Spuneți chestii de genul „Haideți, băieți … nu fiți atât de bătrâni, vreau să mă distrez în seara asta!” și „Dacă nu-mi dați dovadă de dragoste, trebuie să opresc camera și să mă ocup de mine”.

Țineți un zâmbet pe față, pe măsură ce faceți acest lucru și continuați să vă angajați în limbajul provocator al corpului.

De fapt, ar trebui să vă intensificați semnalele chiar mai mult.

Ridicați-vă și începeți să săriți în jur, sau să vă mișcați fundul în cameră, spunând lucruri agresiv de obraznice.

Folosește umorul, dacă poți.

Cheia aici este să păstrați asta jucăușă și distractivă, fără a vă supăra niciodată și nu vă manifestați nici un fel de dezamăgire serioasă.

Dacă încă nu poți să faci pe nimeni să muște momeala după toate astea, nu-ți face teamă … există instrumente chiar mai puternice pe care le poți folosi pentru a obține banii. Le vom aborda mai târziu.

Pentru moment, lucrați la jocul dvs. de flirt, merită fiecare secundă pe care o puneți în ea.

Vrei sa Incerci?

Invata Cum faci cont de videochat pe LiveJasmine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here