Ori de câte ori oamenii încearcă ceva nou și diferit, trebuie să existe o „perioadă de inițiere” la început … este destul de inevitabilă.

Nu vă puteți aștepta să deveniți buni la ceva imediat … va exista întotdeauna o perioadă de învățare și construire care va preceda faza de competență (momentul în care puteți spune sincer că, în timp ce s-ar putea să nu fiți cei mai buni la ceva, cu siguranta stii ce faci si poți fi pe cont propriu).

Ei bine, asta merge și pentru videochat.

Nu vă putem spune cât de multe modele de videochat pe care le-am asistat, de-a lungul anilor, au fost mestecate și scuipate de inițierea nemilosului început, pe care atât de multe dintre ele îl au la intrarea în această afacere.

De obicei, merge ceva de genul asta. Un tip atractiv sau fata atractivă învaţă despre videochat pe internet şi decide să-i dea o sansa.

Ele cred că sunt fierbinți, deci trebuie să fie o tună de tipi care ar vrea să-i angajeze în boogie cam cam urât.

Ce ar putea merge rău?

Ei bine, ele se înregistrează, se loghează şi afla destul de repede că este într-adevăr competitiv, ele nu au nici o idee despre ce să facă, şi banii nu vin la fel de repede au crezut că ar fi.

Ele încearcă ce știu cel mai bine pentru câteva săptămâni, apoi hotărăsc să arunce prosopul.

O poveste foarte deprimantă, pentru a fi sigur … și totul prea comun.

Dar singurul lucru pe care acest tip ipotetic sau ce fata nu ştie este că dacă ele ar rămâne logate, ar fi continuat să învețe frânghiile și ar fi continuat să-și construiască obiceiuri, s-ar fi stabilit cel mai probabil în câteva luni sau cam așa ceva.

Noi suntem determinați să ne asigurăm că acest lucru nu o să ți se întample.

Este inutil, deoarece majoritatea noilor modele de cam poate reuşi pe termen lung, dacă acestea pot îndura doar temporar perioada de la început de “plătește-ți taxele”.

Dar situația este de 1000 de ori mai bună pentru tine, pentru că ești mentorat de unul dintre cei mai buni din afaceri … VideochatAcasa.ro.

Folosind informațiile prezentate aici, șansele de succes vor exploda.

Şi nu vă va lua aproape la fel de mult timp pentru a vă stabili pentru că vă vom arăta lucruri pe care celor mai multe modele de cam le iau ani pentru a-și da seama singure.

Deci, ceea ce avem nevoie să înțelegeți este că afacerea va fi lentă la început, chiar folosind tactica noastră.

Dar va fi lent pentru mult mai puțin timp decât este de obicei pentru majoritatea modelelor.

Aplicând metodele noastre, veți construi treptat o listă a obiceiurilor, atrageți din ce în ce mai mult traficul asupra proprietăților tale web și setați-vă afacerea pentru a obține o creștere susținută.

Atâta timp cât rămâneți cu aceasta, eșecul este un eveniment cu o probabilitate extrem de scăzută.

Deci, haideți să-l punem la odihnă pe acest bogeyman pentru totdeauna… fă-ți perioada de inițiere propria sclava!

Folosește acest timp pentru a învăța, a prinde experiență și pregătește-te pentru viitorul succes fenomenal care te așteaptă.

Și niciodată nu renunța!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here