După ce ați activat contul de perfomer videochat pe livejasmin , veți fi gata să faceți debutul pe camera.

Primele 10-15 sesiuni vor fi în primul rând experiențe de învățare pentru dvs.,

Așa că nu va așteptati să faceți gazilioane de dolari în această fază. Banii vor începe să se toarne în timp, dar, deocamdată, trebuie să te obisnuiesti și să înveți.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a intra în cam pentru prima dată  live este să vă asigurați că aveți toate lectiile invatate.

Asta inseamna ca ti-ai cumparat camera x si software-ul, ai experimentat cu iluminatul tau, esti familiarizat in mod rezonabil cu interfata de model a site-urilor cam pe care esti inregistrat si ai creat  un decor frumos la camera (fie că este vorba de un dormitor, de camera de zi sau de camera de dormit … acest lucru se va numi „spațiul tău”).

Veți avea nevoie, de asemenea, să aveți la dispoziție toate „uneltele modelului cam” (jucării, uleiuri, lumini strobe, confetti, alfituri, dildo,  etc.).

Incearcă să îți păstrezi „spatiul tau” cât mai interesant și cât mai „real”  în timpul sesiunii live.

Prin „real”, vreau să spun sa nu stați în fața unui zid gol … lăsați-i pe acești oameni să te vadă în habitatul tău natural.

Dacă vă aflați în camera dvs. de dormit și aveți postere de Metallica, True Blood sau Twilight care vă atârnă pe pereți, permiteți spectatorilor să vadă toate acestea.

Vizionarii site-ului doresc să știe că vizionează o persoană „reală”, nu doar un interpret care pune un spectacol.

Apariția spațiului dvs.de lucru camming este o modalitate foarte importantă de a semnala spectatorilor că sunteți autentic, nu doar un alt model.

Acest tip de spațiu care strigă plictiseală și neputință … cu siguranță nu face nimic pentru a promova un fel de atmosferă jucăușă și autentică care să conducă la succes in videochat.

Ar trebui să încercați să nu lăsați niciodată să se întâmple asta în camera voastră.

Când vă stabiliți cu adevărat decorul ca autentic și „real”, sunteți la jumătatea drumului pentru a face o tona de bani din videochat.

Includeti cât mai mult din viața voastră reală în spațiul de lucru, in fata camerei de luat vedere.

Încărcați-l cu facilități legate de interesele dvs. și asigurați-vă că întărește imaginea pe care încercați să o proiectați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here