Trateaza Videochat-ul de acasa ca si job-ul: Consistenta este cheia

Clienții repetitivi devin clienți repetitivi deoarece știu când sunteți deschis pentru afaceri.

Imaginați-vă că sunteți clientul pentru o secundă.

Ești conectat la această minunată fata și ea îți spune că va fi online la un moment dat, așa că te duci să o întâlnești în camera de chat.

Dar nu apare. Crezi că vei fi dispus să te întorci?

Trateaza-ti clientii ca tine in orice afacere, si fii fidel cu programul tau.

Programul dvs. consecvent va duce la baza dvs. consistentă de fani.

Exemplu chat Gratuit –  vizitatorii neplatitori:

Model: Bine ați venit în camera mea (spuneți întotdeauna numele potențialului cumpărător). Vrei să te distrezi?

Cumpărător potențial: Mulțumesc. Ce mai faci, dragă?

Model: Sunt excitata. M-am inregistrat in seara asta pentru ca am inceput sa ma joc cu pisicuta mea si m-am gandit de ce sa nu ma bucur de o companie in timp ce ma masturbez.

Te simți excitat și tu în seara asta? (obișnuiți să vă încheiați schimburile cu o întrebare care este îndreptată să le stabiliți pentru închiderea înțelegerii)

Cumpărător potențial: Oh, sună bine. Și eu sunt excitat.

Model: Ei bine, atunci ce așteptăm (să spunem numele potențialului cumpărător)?

Eu sunt gata să iti fut creierul. Doar faceți clic pe acel buton și hai să ne distrăm în chat privat! Haide, baby, nu vrei să-mi vezi păsărica cum si-o trage. Vreau să-mi mănânci păsărica în privat. Vei face asta pentru mine? Îmi vei mânca păsărica în privat? Haide copilul, am nevoie de tine chiar acum? (obiectivul este acela de a face să pari că ești mai în vârstă decât sunt, iar spectacolul privat este mai mult pentru a-ți ușura tensiunea sexuală decât pentru ei)

Ii întrebați doar de 3 ori daca merg in privat. Dacă evită în continuare solicitările dvs. directe de a deveni privat, trebuie să ii ignorați.

Un cumpărător potențial va plăti doar sa mearga in privat dacă îl declanșați din prima sexual cu discuții explicite murdare și apoi rămâneți ferm că singura modalitate de a continua orice formă de conversație va fi ca aceștia să meargă privat.

Trebuie să controlați conversația și să o păstrați orientată sexual și către vânzări. Este o politică „PAY2PLAY”.

Dacă nu sunt dispuși să plătească pentru un show privat după ce le-ați dat deja un motiv explicit și detaliat, tăiați-vă pierderile și nu continuați să căutați un chat cu un membru care nu este dispus să plătească pentru timpul acordat.

Cea mai mare agitație pe care trebuie să o privești în Chat Guest este ca membrii doresc să-și piardă timpul și să obțină o conversație gratuită, dar nu sunt dispuși să cumpere un spectacol privat.

Identificați rapid și ignorați aceste tipuri.

Chat Privat

Acum, că aveți un cumpărător în Chat privat, obiectivul nu este de a fi marionetă și de a lua ordine.

Obiectivul este să vă țineți cont de interesele cele mai bune și să stați cât mai mult timp, pentru că cu atât mai mult le veți face să rămână în rezultatele Chat privat, făcând mai mulți bani.

Așadar, controlați conversația.

Menținerea convorbirii care curge în Private Chat este modul în care faceți cele mai multi bani.

Imediat ce un cumpărător intră în Chat privat:

1 Salutați-i după nume și spuneți-le cât de mult îi apreciați pe cei care se alătură într-un show privată.

2 Întreabă-i dacă pot să-și întoarcă camera pentru a-i vedea. Scopul din spatele acestei solicitări este că ii puteți controla mai bine dacă ii puteți vedea și  controlul este cheia. Dacă îl pornesc și se rătăcesc, treceți la Pasul 4. Dacă nu, treceți la Pasul 3.

  1. Încercați imediat să vă distrageți atenția de la aspectul sexual al călătoriei personale, solicitând o mulțime de întrebări personale „să ii cunoașteți” pentru a vă scoate în evidență show-ul plătit și standul pentru timp.
  2.  Dacă începe să vrea să vadă mai mult și este evident că nu dorește să răspundă la întrebările personale, porniți aspectul sexual al spectacolului. Rețineți că obiectivul este de a lua lucrurile încet și de a scoate timp. Deci, NU vă simțiți obligați să îi permiteți să vă direcționeze sau să vă instruiască. Ignorați solicitările lor constante de a „grăbi și a ramane” și, în schimb, să vă faceți timp și să utilizați formula VideochatAcasa a TACHINARII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here