A fi gazda unei camere de chat pentru adulți este minunată, minunată și profitabilă, dar are și unele responsabilități de care trebuie să știți.

Când te duci în sesiune live de camming, va trebui să ții minte că comportamentul tău este extrem de important și poate el însuși să stabilească dacă te vei scalda în bani sau doar vei sta in fund si vei aștepta printul fermecator.

Un lucru de care multe modele de videochat de acasa se plâng adesea este cât de plictisitor poate deveni în camerele de chat. Înțeleg total că … plictiseala se poate infiltra.

Problema este că majoritatea modelelor care se plâng de plictiseală nu par să-și dea seama că ele înșași contribuie cel mai adesea la aceasta.

De fapt, ele pot fi chiar cauza ei!

Într-o cameră de chat, modelul este gazda – asta înseamnă că el sau ea este în principal responsabil pentru păstrarea lucrurilor interesante și vii.

Gândește-te la asta, pentru o clipă.

Dacă te uiți la o emisiune de televiziune și se întâmplă să fie plictisitor ca iadul, ar fi rezonabil să spui că gazda ar putea avea ceva de-a face cu asta? Bineînțeles … gazda este cea care face sau sparge spectacolul.

Nu este deloc diferit de camming. Atunci când lucrurile devin plictisitoare, sarcina gazdei este de a face lucrurile să meargă și de a le face interesante.

De fapt, nu este responsabilitatea spectatorilor de a vorbi, de a face glume sau de a distra pe cineva.

Modelul trebuie să facă tot ce se întâmplă.

Atunci când modelul își face corect slujba, spectatorii vor alimenta energia și vor începe să contribuie la cameră, vorbind și interactiona, dar acest lucru se întâmplă doar ca răspuns.

Plictiseala într-o cameră de chat, pe scurt, este aproape întotdeauna vina modelului.

Dacă există, modelul trebuie să schimbe ceea ce face pentru a corecta problema.

În lecțiile următoare, vom trece peste tacticile specifice pe care modelele le pot folosi pentru a crea energie și interactiune în camerele lor.

Deocamdată, amintiți-vă că păstrarea distracției în cameră va fi una dintre cele mai importante responsabilități ale dvs. ca gazdă în camera de chat.

Trebuie să păstrați lucrurile interesante. Fiți atenți să nu tratați niciodată spectatorii voștri ca niște ingrați, chiar dacă exact așa se comportă.

Sensibilitatea ostilității de la un model de cam este un distrugător definitiv de excitare, așa că dacă te enervezi de la oameni pentru că nu te învinuiți sau nu vorbesc, vei eviscera orice șansă să fi avut de câștigat niște bani din acea sesiune.

Fiți mereu în siguranță și jucăuș în timp ce vă aflați în cam și nu lăsați-i să vă vadă cu adevărat furioși sau supărați.

Chiar dacă sunteți rupți, chiria dvs. se datorează, și aveți nevoie de bani ieri, trebuie să acționați ca banii este cel mai îndepărtat lucru din mintea voastră.

Amintiți-vă, trebuie să portretizați imaginea unui aventurier curios din punct de vedere sexual, nu un interpret pentru a-și câștiga existența.

Există, de fapt, metode eficiente pe care le puteți folosi pentru a presa membrii pentru a preciza și pentru a cumpăra spectacole care nu vă subminează imaginea „amator”, dar vom ajunge la asta în timp util.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here