În timp ce o mulțime de oameni vor să lucreze din casă, în teorie, prea mulți dintre ei nu par să se motiveze să lucreze de fapt când sunt acasă.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că sunt leneși (de fapt, aceștia ar putea fi foarte muncitori la o slujbă obișnuită), înseamnă doar că au probleme cu auto-motivația și respectarea unui program de lucru care nu le este impus de un autoritate.

Modelele de videochat care lucrează de acasă găsesc adesea că au această problemă și, ca rezultat, mulțe dintre ele ratează oportunități enorme de a-și propulsa cariera, deoarece pur și simplu nu pot să apară în mod constant în webcam.

Din acest motiv, trebuie să trecem peste această problemă, astfel încât, dacă descoperiți că aveți provocări similare, veți ști cum să le rezolvați înainte de a vă scufunda șansele de a intrerupe definitiv cariera de performer in videochat de acasa.

La început, respectarea unui program atunci când nu aveați un șef care să vă respire pe gât ar putea fi destul de dificil.

Vreau să spun, cine ar vrea cu adevărat să lucreze când ai putea face multe alte lucruri în viața ta personală? Corect?

Trebuie să vă faceti reguli pentru a lucra de „la domiciliu” și să vă creați o modalitate de a vă asigura că vă puneți o anumită cantitate de ore în construirea afacerii dvs. în fiecare zi.

Terapia cu afirmații

Una dintre modalitățile pe care le puteți adopta in a crea o etica a muncii de acasa, este prin terapia de afirmare, care vă poate reprograma subconștientul într-un mod care vă va promova dorința de a lucra.

Terapia de afirmare este de fapt o tehnică foarte bine susținută pe care mulți oameni și-au folosit-o pentru a-și îmbunătăți viața în tot felul de moduri diferite.

Unii oameni o folosesc pentru a depăși dependențele, unii pentru a crește stima de sine, iar alții îl folosesc pentru tratarea traumelor psihologice.

Motivul pentru care se folosește această metodă este că este destul de eficient, atunci când este aplicată în mod consecvent.

Se pare că funcționează foarte bine și pentru îmbunătățirea eticii profesionale a unei persoane.

Terapia cu afirmare funcționează pe principiul că mintea subconștientă poate fi „programată” pentru a influența comportamentul, sentimentele și starea de spirit a persoanei.

Acest lucru se realizează prin trimiterea repetitivă a mesajelor pozitive către mintea subconștientă în perioadele de rezistență la mintea conștientă la aceste mesaje.

Nu voi merge prea departe în aspectele tehnice ale exact așa cum funcționează, dar vă va ajuta să aveți o înțelegere de bază a ceea ce se întâmplă atunci când aplicați această metodă, deci aici mergeți.

Principala problemă pe care trebuie să o înțelegi este că mintea ta conștientă (mintea pe care o folosești pentru a lua decizii) protejează mintea ta subconștientă (mintea pe care o folosești să o visezi și mintea care influențează subtil comportamentul tău în diferite moduri diferite).

Există un motiv bun pentru care este așa … dacă rezistența conștientă nu ar fi la fel de formidabilă, oamenii ar putea fi spălați pe creiere destul de ușor.

Dacă cineva ar putea implanta mesaje direct în subconștientul tău (care, în sine, fără nici o apărare), te-ar putea face să faci o varietate de lucruri.

Deci, de fapt, este un lucru foarte bun ca mintea conștientă să acționeze ca un fel de gatekeeper pentru informații și mesaje care caută intrarea în psihicul tău.

Dar, pentru ca terapia afirmării să funcționeze, trebuie să depășim apărările minții conștiente, astfel încât mesajele pozitive pe care dorim să le implantăm în subconștient pot fi livrate cu succes.

Odată ce s-a terminat, noua programare va începe să influențeze comportamentul nostru și putem să obținem schimbarea în viața pe care o căutăm.

Când suntem treji, mintea conștientă este cea mai puternică, așa că încercarea de a reprograma mintea subconștientă în timpul orelor de veghe este destul de dificilă.

Se poate face, dar este nevoie de o mulțime de repetiții pentru a cimenta mesajul (repetarea tinde să-și piardă rezistența conștientă … acesta este motivul pentru care repetă aceleași reclame TV o mie de ori pe zi).

O modalitate mult mai ușoară de a face acest lucru este de a folosi acea perioadă „crepusculara” pe care o purtăm cu toții când încercăm să adormim.

Acesta este cel mai bun moment pentru a influența mintea subconștientă, deoarece undele noastre cerebrale trec de la modelul de trezire la modele de somn, un proces care reduce dramatic rezistența conștientă.

Subconștientul este copt pentru programare în acest moment.

Bine, haideți să ajungem la niște afirmații suculente pe care le puteți folosi pentru a vă imbunatatii etica muncii de acasa.

Aceste afirmații ar trebui să se facă în timp ce adormiți.

Pur și simplu continuați să le repetați în mintea voastră, pe măsură ce vă aluneca în somn.

afirmații suculente pe care le puteți folosi pentru a vă imbunatatii etica muncii de acasa

Afirmații – (Utilizați oricare dintre acestea, dar numai una pe noapte.)
„Sunt plin de energie și doresc să lucrez de acasă”.
„Sunt un muncitor sârguincios și determinat”.
„M-am angajat să-mi construiesc afacerea în videochat”.
„Am o etică profesională excelentă”.

 

După câteva săptămâni, ar trebui să începeți să observați o schimbare semnificativă a dispozițiilor și comportamentului dvs. (unii observă schimbarea chiar a doua zi). Vei incepe treptat sa vrei sa lucrezi mai mult si vei simti aproape ca camera video te cheama.

Această programare este destul de eficientă pentru a crea o dorință de a ataca camera video cu tot ceea ce ai, dar poate dura ceva timp pentru a intra într-adevăr, așa că ar trebui să ramaneti la el atâta timp cât este nevoie.

Simțiți-vă liber să vă creați propriile afirmații după un timp, mai ales când trebuie să lucrați la un anumit proiect (cum ar fi construirea blogului sau a prezenței în mass-media sociale).

Nu uitați să păstrați afirmațiile pozitive (de exemplu, „Sunt un muncitor greu” în loc de „nu sunt leneș”) și ar trebui să vedeți rezultate excelente.

De asemenea, perioada de „crepusculara” înainte de somn nu este singura dată când puteți implanta eficient mesajele în subconștient.

Meditația este la fel de potrivită și pentru acest tip de lucru, așa că, dacă puteți lăsa deoparte 10-20 de minute pe zi pentru a sta pe canapea într-o poziție de lotus, puteți face afirmațiile dvs. și în acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here