Ce este Dominația Financiară sau Findom?

Dominatoare Financiară, sau Findom, așa cum se numește uneori, este un fetiș în care participanții săi, care sunt în cea mai mare parte bărbați, se bucură de controlul și umilirea unei femei dominante, Domeniul Financiar.

Fiecare sclav al banilor, porc de bani așa cum sunt uneori numiți, ar putea dori un tip diferit de relație între el și Fin Domme.

După ce un sclav al banilor a dat dovadă de interes prin a-și da un omagiu lui Domme, atunci îi va intervieva în direct pe webcam înainte de a decide să-l ducă și să vadă ce vrea din relație și dacă este buna pentru el!

Există multe moduri diferite în care o relație Dominatoare Financiară poate funcționa și fiecare poate fi diferită.

Unele moduri sunt considerate a fi preluate, dar nu sunt date în timpul zilei, preferând să fie folosite și ignorate de către FinDomme, în timp ce altele ar putea să fie nevoite să facă lucruri care le vor umili.

Ei chiar pot dori o relație complexă în care viața devine dominată de Dominatoare Financiară, iar tot ce fac ei este controlată de Zeița lor.

În lumea modernă, banii joacă unul din cele mai mari roluri din viața noastră și pot da o mare putere celor care o controlează.

Este un simbol al statutului mare și cu cât aveți mai mult, cu atât sunteți mai în societate.

Suntem meniți să muncim din greu pentru a câștiga bani și să-l petrecem doar din necesitate.

Ceea ce nu este de așteptat este ca tu să lucrezi zi de zi, ca să-l dai departe altcuiva doar pentru că o cer.

Asta se potrivește cu ceea ce se așteaptă societatea și asta face ca unii să devină puternici pentru anumiți bărbați.

Exemple Dominatoare Financiare:

dominatoare financiara
Dominatoare financiara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dominatoare financiara exemplu-findom

 

 

 

 

 

 

 

Dominația financiară vizează numai depășirea normei societății.

Unii sclavi Findom se pot bucura de revizuiri bruște și neașteptate asupra finanțelor lor, ceea ce poate că nu este întotdeauna convenabil pentru ei, în timp ce alții preferă să aibă o femeie puternică în controlul finanțelor lor, mai ales dacă sunt în mod normal frugal cu modul în care își cheltuiesc banii.

Imaginați-vă că vă implorați să vi se permită să vă cheltuiți singuri!

De asemenea, să simtă că adoră o femeie superioară dominantă, oferindu-i plăți și cadouri regulate, în timp ce mulți dintre aceștia sunt pedepsiți financiar pentru că nu îndeplinesc sarcinile atribuite sau pentru a nu cere permisiunea de a masturba.

În cele din urmă există întotdeauna un fel de umilință implicată în relația Fin Dom, dar cât de mult și ce tip poate varia de la om la om și se poate schimba adesea în timp.

Realitatea este că predarea banilor către o femeie pe care abia o știți este un risc, iar asumarea riscurilor este o mare emoție erotică!

Cele trei părți ale dominației financiare

  • Cadouri
  • zeciuieli
  • Tribute

Cadouri

Viața unui sclav este dedicată asigurării că amanta sa este bine îngrijită și că nu dorește nimic.

Cadourile sunt oferite de sclavi pentru a-și mulțumi pe amanta lor în timp ce își îndeplinesc responsabilitatea ca sclav.

O amantă va oferi de obicei o listă de articole pe care dorește, oferindu-i sclavilor posibilitatea de a-și câștiga atenția.

În mod ocazional, o stăpână poate decide să acorde o șansă specială unui sclav norocos, notificându-i o dorință specifică pe care dorește să o îndeplinească.

Zeciuielile

Închinarea față de stăpânul tău este arătată de zeciuielile tale, printre altele.

Desăvârșitele tale credincioase, așezate de bunăvoie la picioarele ei, sunt fundamentul adevăratei închinări și proprietăți.

De îndată ce primiți câștigurile obișnuite, 10% va fi trimisă imediat mamei dvs. ca zeciuială fără excepții!

Este insultătoare pentru stăpânul tău când aceia care doresc să-i slujească și să fie deținuți de încercarea ei de a-i trimite rămășițele lor în locul întregii lor Zeciuieli de cerut.

Un adevărat sclav n-ar visa niciodată să se supună propriilor lui nevoi înainte de a trimite o Zeciuiala la Zeița sa.

Zeciuiala va deveni o parte atât de importantă a închinării voastre față de stăpâna voastră, încât veți aștepta cu nerăbdare salariul dvs., astfel încât să puteți experimenta satisfacția de a vă pune următoarea Zeciuială la picioarele ei.

Omagii

Tributele sunt stimulentul momentului, ofertele impulsive ca un rezultat natural al dorinței constante a clădirii și nevoii de ardere de a vă mulțumi cu stăpânul tău și de a-ți exprima adorația.

În timp ce zeciuiala este o ofertă consecventă transmisă pe o oră, tributelesunt ofertele spontane folosite pentru a-ți exprima devotamentul și dorința de a-ți mulțumi pe amantă. T

ributele sunt, de asemenea, o modalitate a Mistrei de a-și exercita puterea de a exercita controlul asupra unui sclav.

Amicii iubesc să-și manipuleze sclavii, să ceară închinarea voastră, să declanșeze acea nevoie din interiorul vostru, să ardă flăcările unei dorințe arzătoare și să vă urmărească să vă rog să-i oferiți Tribute.

Puterea plină de stăpânire a unei stăpâni este extrem de satisfăcătoare și, dacă cerșirea voastră o place, poate vă permite să trimiteți tribut.

Dacă nu, se va bucura cu plăcere de plăcerea de a face să suferiți.

 

Am vorbit cu un sclav al banilor care a vrut să rămână anonim, deoarece și-a dat seama că familia lui nu ar fi prea fericită să afle că a cheltuit o grămadă de bani pe o dominatrix de internet.

Ceea ce este perfect de înțeles.

Când l-am întrebat cum a ajuns ca un porc plătit, mi-a spus: „A fost întotdeauna menită să fie … M-am născut pentru a servi zeițe frumoase ca amanta mea”.

Răspunsul lui nu a fost prea surprinzător – supusii se închină, în general, la dominatoarea lor.

Aceasta este ideea generală a acestor tipuri de relații.

Dar descoperirea sumei pe care o petrece o lună era puțin șocantă: „Mi-am lăsat suficienți bani pentru a mânca alimentele de bază și pentru a-mi plăti facturile și orice altceva i se duc la ea.

Uneori îmi dau motive ca să pot cheltui mai mult pe ea. sunt managerul unei companii mari, deci asta înseamnă că petrec foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here