Pun pariu că niciodată nu credeai că să-ți iei hainele in fața unui laptop cand faci videochat de acasa ar putea fi atât de complicat

Am căutat statistici înalte și scăzute pentru date de încredere (chiar credibil) cu privire la cât de multe fete sunt cu adevărat pe internet.

Studiind industria de Videochat ca o demografie separată pur și simplu, de exemplu, „porn” sau „divertisment pentru adulți”, m-au condus la unele concluzii uimitoare.

Mai întâi de toate, este ca și cum ar fi profesioniști, pur și simplu nu există.

Cine sunt zeii și zeițele statisticii, nu ne-au considerat vrednici de cuantificare.

Și asta e ciudat.

Nu suntem invizibili.

Dacă credeți că anunțurile pe care le vedeți sunt tencuite peste tot în jurul fiecărui site porno din lume, există mulți bani care trebuie făcuți prin răsfoirea cu johnuri digitale în clubul de bandă virtuală murdară cunoscută și sub numele de internet.

V-ați gândi că există cel puțin așa-numitele modele de videochat ca și cele de striptease, și asta e un demografic bine cercetat.

Deci, de ce n-ar fi încercat cineva să urmărească această afacere?

 

Nu știu răspunsul la această întrebare, dar știu că lipsa totală a informațiilor coerente despre videochat înseamnă că începătorii trebuie să urce o curbă de învățare îngrozitor de abruptă.

Văd fetele tinere ademenite de promisiunea unor bani multi, în timp ce lucrează acasă constant dezamăgite de rezultatele reale.

Grumblings lor și mumblings sunt lipite pe scară largă în diverse forumuri și site-uri de revizuire.

Acest lucru se datorează faptului că ei nu au nici o idee cât de mult de lucru este de fapt pentru a fi chiar moderat de succes în această afacere.

Poți să faci niște bani în jur?

Sigur.

Poți să renunți la slujba ta la Wal-Mart și să-ți sprijini noul copil cu aspectul bun și dorința ta de a-ți da totul pentru străinii anonimi din confortul și siguranța dormitorului tău la casa părintelui tău?

Adevărul este că videochat-ul este ca orice altceva: puteți să scoateti din asta ceea ce ați pus în ea, dar începând cu voi veți da mult mai mult decât veți obține.

 

Trebuie să recunosc aici că am am fost luat de val.

Am fost una dintre fetele care au crezut anunțurile. Am tras camera web cu o fervoare absolută și dedicare.

Dar apoi am fugit repede de statutul meu de fată nouă și mi-am dat seama că banii nu au sărit în poala mea.

După primul meu an, făceam (aproximativ în medie) 30 de dolari pe oră.

Asta dacă îți numeri singur timpul pe cameră. Pentru ceea ce făceam, era absolut inacceptabil.

Dacă cronometrati timpul pe care l-am petrecut și in afara camerei, acei 30 de dolari pe oră au scăzut la mai puțin decât am putut face, în timp ce chiria bătea în usa.

În cele din urmă am ajuns să fiu prea încăpățânat să nu reușesc și, cu sprijinul lui VideochatAcasa.ro, am persistat și mi-am aplatizat diferitele curbe de învățare unul câte unul.

Acum, de fapt, fac ceea ce ar putea fi considerat un mod modest de a trăi la el … 5 ani mai târziu. Woo hoo.

Deci, ce face de fapt pentru a trai ca model de cam profesionist?

Primul lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este ca frumosul, frumosul, minunatul, fierbinte, sexy, etc. sunt toate calitati care nu te vor face nici sa te raneasca.

Aspectul dvs. rareori va juca succesul sau eșecul.

Un avertisment: Dacă aveți un geaman care este dispus să joace mingea, s-ar putea să aveți șanse mai mari decât multe alte modele.

Cu adevărat în acest joc veți petrece mai mult timp lucrand în afara camerei decât pe.

Aptitudinile și efortul dvs. în spatele scenei vor determina rezultatele finale.

Calitatea numărul unu pe care trebuie să o aveți este antreprenoriatul. Hustle.

Dacă credeți că urmați să vă înscrieți și că aveți oameni magicieni în fluxul digital al magazinului dvs. în mod consecvent, atunci sunteți grav deluzionata.

E de lucru, soro, nu te înșela.

 

Iată faptele.

1 Cu echipamentul, antrenamentul și atitudinea adecvate – un nou model are potențialul de a începe să facă oriunde de la $ 20 – $ 40 pe oră.

Am citit toate sfaturile pe care le-am putut găsi înainte de a începe, și am făcut tot posibilul pentru a avea o pregătire bună.

În prima mea săptămână în cam, eram timid și ciudat – și am dat o medie de aproximativ 13 dolari pe oră.

2 Cu cât arată mai bine, cu atât mai ușor va începe.

Pe termen lung, însă, o mare personalitate este mult mai importantă pentru longevitatea carierei sale ca model de cameră web.

3 Cu cât un model este mai dispusă să facă pe cam, cu atât va fi mai mare potențialul de câștig.

Dacă nu dorește să facă performanțe X, va avea mai mult timp să înceapă.

Asta nu înseamnă că este imposibil, deoarece, desigur, există și fetisuri și nișe care sunt și ele foarte solicitate.

Este doar o chestiune de a-și găsi publicul

4 Câștigurile consecvente provin de la lipirea unui program consistent și de eforturile de a dezvolta o bază solidă a fanilor.

Clienții Repetitivi devin clienți Repetitivideoarece știu când sunteți deschis pentru afaceri.

Imaginați-vă că sunteți clientul pentru o secundă. Ești conectat la această minunată camgirl și ea îți spune că va fi online la un moment dat, așa că te duci să o întâlnești în camera de chat. Dar nu apare. Crezi că vei fi dispus să te întorci?

Trateaza-ti clientii ca tine in orice afacere, si fii fidel cu programul tau.

Programul dvs. consecvent va duce la baza dvs. consistentă de fani.

5 Cu cât mai mult rămâneți conectat (ă), cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga bani.

Nu vă opriți salariul orar de conectare timp de o oră și apoi deconectați-vă. Este o medie, și traficul vine și merge, deci este mai bine să încercați să fiți în jur când oaspeții dvs. sunt în jur.

Deci, după cum puteți vedea, nu este la fel de ușor ca să vă întoarceți camera web, pictați pe un zâmbet și luați hainele. Nu credeți hype-ul. Dacă întâlnești o femeie de succes, adică o persoană care de fapt o face să o facă, atunci sfidează pălăria și o tratează în serios, pentru că odată ce treci peste fata frumoasă (destul de convențional sau altfel), există o forță de afacere care trebuie socotită cu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here