Înainte de a încheia această secțiune privind etica muncii, vreau să abordez o problemă care ar putea fi relevantă dacă, multora dintre  noi, ne place să fim treji în timpul nopții.

Este un fapt constatat că oamenii care se ridică luminos și dimineața devreme, în general, fac mult mai multe  decât bufnițele de noapte.

Există un motiv bun pentru asta și se bazează în biologia noastră.

Înainte de civilizație, când omenirea încă mai vânează și se aduna, era necesar să lucreze când era lumina zilei și să se odihnească când era întunecat.

Oamenii nu văd foarte bine noaptea, așa că a fost extrem de neproductiv să încerci să faci vânătoarea sau adunarea când era întunecat (ca să nu mai vorbim fantastic de periculoasă, din cauza prădătorilor care puteau vedea destul de bine în întuneric, ca pisicile mari) .

Pur și simplu trebuia să lucrăm în timpul zilei, astfel încât organismele noastre au evoluat în acest scop.

Am dezvoltat ceva numit ritm Circadian, care este ca un ceas biologic care ne spune când să muncim, să mâncăm și să dormim.

Acest sistem de orientare internă se reseteaza la craparea de ziua, ajustându-ne metabolismul pentru o producție mai mare de energie, în timp ce după amurg ne reduce energia, prin reducerea activității creierului și creșterea producției de melatonină, care este principalul hormon de somn al organismului.

Când încercăm să lucrăm noaptea, în mod esențial, împingem împotriva biologiei noastre.

În timpul nopții, corpul dvs. nu este optimizat pentru muncă și poate fi destul de greu să ajungeți la dispoziția optima pentru a fi într-adevăr productiv.

Cu toate acestea, este adevărat că videochatul de acasa poate fi un caz special care ar putea necesita o înclinație a acestui principiu.

Multe modele lucrează în mod obișnuit (sau merg la școală) în timpul zilei, astfel încât videochatul noaptea este singura opțiune practică.

Dacă acest lucru este cazul cu dvs., nu trebuie să vă faceți griji. Doar dă-i totul, când poți, și fă prioritate pentru a face videochat în fiecare noapte, pentru o perioadă de timp stabilită.

Există o mulțime de modele de videochat  care lucreaza târziu in noapte, extrem de reușite.

Este posibil să fie puțin mai ușor să faceti videochat când soarele strălucește.

În cele din urmă, trebuie să subliniez că, chiar dacă vă simțiți deosebit de nedemnă într-o anumită zi și nu vă puteți aduce in stare de început de difuzare, există o mulțime de alte modalități prin care ați putea folosi timpul pentru a vă construi afacerea.

Ati putea să scrieți un post pe blog, să încărcați poze aleatorii sau comentarii pe Twitter și Tumblr și chestii de genul ăsta.

În lecțiile ulterioare, vom explica exact cum să facem toate aceste lucruri și mai mult cu un scop și un plan precis în minte, așa că până la sfârșitul acestui curs, veți realiza că puteți face mult mai mult decât videochat de acasa în timpul ore de lucru.

Concluzia este că trebuie să vă asigurați întotdeauna că faceți ceva pentru a vă construi întreprinderea de videochat în timpul acordat pentru muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here