Destul de des, noile modele au un timp dificil de a obține un nivel decent de energie în camerele de chat publice.

Acest lucru se poate întâmpla cu cele mai populare și cu experiență modele de cam, de fapt.

Trebuie să vă amintiți că telespectatorii dvs. vă răspund, de fapt, dacă există o lipsă de energie în cameră, trebuie să schimbați ceva sau să mixați într-un mod important.

De-a lungul anilor, am văzut modele făcând tot felul de lucruri interesante pentru a încerca și pentru a prinde activitatea în camerele lor, așa că vom trece peste câteva dintre trucurile foarte bune aici.

Umplerea camerei de chat public

În primul rând, deoarece crearea de energie într-o cameră de chat care nu are un număr semnificativ de spectatori prezenți este imposibilă, este important să înțelegem cum sunt atrași spectatorii într-o cameră a unui model.

Ce se întâmplă de obicei în aceste cazuri este că modelul va sta într-o sală moartă cu puțini telespectatori până când el / ea va avea noroc suficient pentru a avea un bacșiș pentru o anumită nuditate, atunci oamenii încep să curgă.

Nuditatea parțială este o atracție puternică pentru spectatori și ar trebui să o utilizați în mod deliberat pentru a-i atrage în camera dvs. atunci când aveți nevoie de mai mulți oameni.

Nu trebuie să așteptați până când cineva vă plătește să rămâneți parțial nud, dar, de asemenea, nu ar trebui să rămâneți parțial nud prea mult timp dacă membrii nu plătesc.

Trebuie să experimentați utilizarea cu atenție a nudității parțiale pentru a atrage oamenii, apoi să începeți să vă perfecționați camera cu alte elemente care vor păstra camera interesantă și spectatorii dvs. captivați.

Dar obținerea nudului parțial (cel puțin temporar) este un instrument puternic pentru creșterea numărului de camere.

1. Controversa in camera de chat

Odată ce ai un număr drăguț de spectatori, poți să începi să faci distracție pentru ei, astfel încât ei să rămână în jur.

Unul dintre cele mai evidente lucruri pe care un model îl poate face pentru a crește activitatea în camera de chat este pur și simplu să înceapă o conversație plină de viață și spirit.

Ați putea ridica o problemă controversată, cum ar fi ceva legat de religie sau politică (a treia cale ferată).

Puteți profita de această ocazie pentru a obține niște lucruri.

Du-te pe o chestiune politică sau preoți care păcălesc, sau chelie versus tufiș, sau orice credeți că va face ca oamenii să vină (încercați să păstrați un subiect pe care îl cunoașteți).

Doar spuneți încrezător ca și cum ați fi pe o scenă.

Mai devreme sau mai târziu, cineva se va ridica și va provoca sau va fi de acord cu voi.

În orice caz, luați-o ca pe o ocazie de a vă expune subiectul și de a face o discuție adevărată.

Nu vă faceți griji dacă se încălzește prea mult, este, în general, un lucru bun.

Când ești nou, vrei atât de multă controversă pe care o poți obține (aceasta este de fapt o modalitate foarte bună de a face publicitate … voi explica mai târziu într-o lecție viitoare).

Îndepărtarea este un lucru bun în camming – conduce la mai mulți vizitatori și mai mulți bani.

2. Tematica in sesiunile de Cam

O altă modalitate bună de a imbunatatii activitatea in care de chat, este să te îmbraci și să ai o zi tematică.

Poți să-ți pui un costum asistentă obraznică, o uniformă sexy de polițistă sau poate un costum de super-erou.

Dacă ești un tip, ai putea să faci chestii ca lucrătorii din construcții sau ceva de-a lungul acestor direcții.

Acest tip de lucru merge cu siguranță pentru o mulțime de modele și poate fi o barcă plină de distracție.

Ne amintim o fată îmbrăcată ca zombie într-o noapte de Halloween și ea a reușit să aibă o privire fierbinte, chiar dacă a fost plină de răni și a simulat materia creierului stropită peste tot.

Toți cei din cameră au iubit-o și au abordat tema în conversație (oamenii au început să se implice în discuții despre emisiunea TV „Walking Dead” și despre jocurile video zombie, pe care le știți).

Probabil că a încasat mai mult în seara aceea decât și-a imaginat vreodată că e posibil.

Nu lăsați niciodată o vacanță sau o ocazie specială să fie pierdută!

Halloweenul este evident, dar ar trebui să faci o afacere mare din Crăciun, Paste, Ziua Recunostintei, Anul Nou și cu siguranță ziua ta de naștere!

Camerele tematice pentru vacanțe par să atragă o mulțime de oameni, așa că profitați când puteți.

3. Sortul Sexy

sortul sexy

 

Una dintre cele mai excitante căi de a infuza energia într-o cameră de videochat trebuie să fie trucul cu sortul sexy de gătit.

Probabil vă imaginați cum merge acest lucru … luați-vă un șorț care nu acoperă prea mult, configurați camera video în bucătărie și pregătiți o furtună îmbrăcată numai în șorț, complet goală dedesubt.

 

4. Agent provocator

Acest următor truc este un pic mascat, dar poate funcționa excepțional de bine dacă este făcut corect.

Noi îl numim trucul „Agent Provocator” și l-am văzut folosit pentru a transforma cu succes o cameră activă de mai multe ori decât ne putem număra.

Vei avea nevoie de un prieten care să te ajute cu asta.

Ceea ce faci este ca tu sa faci persoana sa posteze in camera de chat, astfel incat altii sa fie provocati sa se alature conversatiei.

Acum poți să faci în orice fel cu acest truc.

Ați putea ca persoana să posteze complimente despre felul în care arătați sau ați putea să presupuneți că persoana este un trol pentru a evoca un răspuns „cavalerul alb” de la alți membri, sau ar putea pur și simplu să posteze intens un limbaj sexual față de voi cu intenția obținerii altor spectatori excitați (aceasta poate fi foarte eficientă).

Puteți experimenta această metodă și puteți vedea ce funcționează cel mai bine.

Importat! Mobilitatea Camerei web!

Oh, și trebuie să menționăm problema mișcării camerei în jur.

Multe modele de cam cumpără trepiedele camerei pentru a tăia camerele web astfel încât să poată muta cu ușurință poziția camului în timp ce difuzează.

Acest lucru le permite să schimbe în mod regulat loviturile și să creeze iluzia de dinamism, care vă ajută să păstrați lucrurile interesante.

Puteți plasa camera în sus sau în jos.

Puteți să o plasați lângă dvs. sau să o îndreptți pe o anumită parte a corpului.

Unele fete decid pe 2 sau 3 locuri specifice să plaseze camera și doar să o mută din loc în loc în mod regulat.

Puteți chiar să configurați o oglindă de lungime întreagă în fundalul spațiului dvs. pentru a face acest truc chiar mai minunat.

De fiecare dată când mutați camera, veți oferi audienței dvs. de două ori numărul de noi perspective!

Toate aceste idei vă pot ajuta să vă mențineți camera proaspătă și convingătoare, dar elementul principal pe care trebuie să-l faceți pentru a menține energia care curge este să VORBIȚI.

Prin vorbire, vreau să spun vorbire cu voce tare.

Da, vor fi momente când trebuie să scrieți în chat, și asta este bine, dar, în general, ar trebui să vă folosiți vocea pentru a comunica cu publicul.

Acest lucru este de fapt foarte important pentru că johns cam se bucură nu numai că vă văd, dar, de asemenea, aud sunetele.

Chiar dacă credeți că vocea voastră este stricată sau scârțâită sau prea adâncă sau enervantă sau nu vă place accentul dvs. … credeți-mă, ei vor să audă!

O mulțime de modele noi fac greșeala de a păstra tăcerea și asta ne conduce întotdeauna la un zid când o vedem pentru că știm cât de rău se înșală.

Atunci când un model își ține gura închisă, asta o privează de un instrument extrem de puternic ca să o îndrăgească spectatorii ei.

Cu siguranță trebuie să vorbiți și să vorbiți des.

Vorbește tot timpul … nu poți să vorbești suficient când ești în cam.

Am menționat că trebuie să vorbești mult?

Aceste tactici pot servi pentru a injecta puțină viață într-o cameră mortă, dar vom trece peste metodele cu adevărat puternice care pot face telespectatorii puțin nebuni de-a lungul drumului, deci stați liniștiți pentru asta.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți atunci când încercați să vă îmbogățiți lucrurile în camera dvs. de chat este că trebuie să țineți serios “mulțimea” de responsabilități.

Nu uitați că aproape toată energia din cameră va fi originară de la dvs., așa că nu ar trebui niciodată să dați vina pe telespectatori dacă lucrurile devin plictisitoare.

Nu vă opriți niciodată din captivare, nu vă opriți niciodată de a fi interesant și nu vă lăsați niciodată să vă plictisiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here