În capitolul 3, am analizat cât de important este să adoptați un stil jucăuș și flirtant când transmiteți pe cam. Fiind un bun „cam flirt”, vă poate îmbunătăți dramatic capacitatea de a genera bani de la spectatori.

Acum, vom avea de a face cu o clasă specială de tactici de seducție, arta seductiei pe care le puteți aborda în combinație cu flirtul cam, pentru a forța chiar și pe cel mai înțepător dintre johns cam să înceapă emiterea banilor.

1 Metoda de excitare „Privirea Obraznica” – Arta a Seductiei

Unul dintre trucurile cele mai de bază ale teatrului cam este „privirea obraznica”.

Ați făcut acest lucru înainte de o mulțime de ori în lumea reală, dar, în cam, este chiar mai puternic, deoarece vă poate face o tona de bani.

Sunt puține lucruri pe care le poate face o fată pentru a face o dorință a unui bărbat să ardă mai tare decât să-i dea ochii.

Când sunteţi pe cam şi utilizați cantităţi abundente de flirt, aveţi nevoie pentru a trage în cameră, sau ţintă, ochiul obraznic fiecare atât de des.

Am văzut modele care folosesc această tactică pentru a obține un efect uimitor de atâtea ori.

Nu presupune doar că știi cum să faci asta.

Pune-te in fața unei oglinzi (sau cam offline) si practica, practica, practica!

Când veți obține acest lucru, acesta va dubla, probabil, singur câștigurile.

În timpul practicii, imaginați-vă că vă uitați la persoana pe care doriți să o faceți cel mai mult pe întreaga planetă.

Nu persoana cu care doriți să vă căsătoriți, nu persoana pe care doriți să o prezinteți copiilor… persoana pe care doriți să o loviți nemilos până când nu mai puteți merge. Da, tipul ăla. Funcționează ca un farmec.

2. Metoda de excitare – Manevra rujului rosu- Arta Seductiei

Cel de-al doilea truc în sacul de bunuri producătoare de bani este ceva numit „Manevra Rujului Roșu”.

Mai întâi de toate, este important să înțelegem câteva fapte despre culoarea roșie și efectele ei asupra minții masculine.

Roșul este cunoscut de mult timp că provoacă agresivitate și excitare la bărbați, astfel că atunci când culoarea este afișată de o femeie atractivă și disponibilă sexual, bărbații sunt adesea conduși să concureze pentru femeie.

În contextul camming-ului, acest lucru ar însemna că ar fi mai probabil să vă plătească sau să vă ia în particular.

Roșul este gândit, de către cercetători, să le reamintească bărbaților în mod subconștient despre organele genitale ale unei femei excitate sexual, deci are sens perfect.

Aplicarea rujului de către o femeie poate fi, de asemenea, extrem de excitantă pentru majoritatea bărbaților, dacă se face într-o manieră lentă și senzuală.

Din nou, du-te în fața acelei oglinzi și practică manevra până când ești încrezător că ai reușit, apoi încerci în timp ce ești online (după ce ai încălzit camera cu un flirt de cam, desigur).

Fă-o frumos și lent, și folosește Privirea Obraznica de câteva ori pe măsură ce faci.

Asta e una dintre cele mai bune două combinaţii de punch în business-ul de camming.

3. Teoria excitării speciale – Metoda de excitare – Arta Seductiei

Acum pentru „Teoria excitării speciale”.

Aceasta este una dintre cele mai interesante și puternice tactici pe care le-am asistat vreodată la utilizarea unui model într-o cameră de chat și, ca cineva care a experimentat-o mai întâi de mai multe ori, putem să vă spunem că este una dintre cele mai tari din perspectiva membrilor cam.

Setarea merge astfel; modelul, după încălzirea camerei, anunță că este extrem și neobișnuit de excitată din cauza unor lucruri care s-au întâmplat la începutul zilei sau cu o zi înainte, care a făcut ca motorul să funcționeze într-o manieră majoră.

Acel „ceva” ar putea fi faptul că a alergat într-o flacără veche sau un străin super-fierbinte, sau a văzut un film deosebit de erotic, a auzit un anumit cântec sau a citit o poveste sexuală sau, practic, orice.

Modelul rămâne vag despre ceea ce sa întâmplat exact și îi dezvăluie detaliile de la spectatorii ei, chiar dacă încep să o chestioneze în mod direct (îi spune că nu vrea să vorbească în public, ceea ce îi va hrăni curiozitatea și mai mult).

Acest lucru creează un sentiment de mister care servește la intrigă.

Modelul emite apoi o pledoarie adresată camerei că are absolut nevoie de un privat … pentru a-și satisface excitația incontrolabilă.

Ea insistă că nu a simțit acest lucru în viață … are nevoie de ajutor. Membrii încep să experimenteze impulsuri competitive pentru a „ajuta” modelul.

Ea continuă să preseze camera (dar nu și un membru în particular) într-un mod flirting, până când cineva se desprinde și merge pentru ea.

 

Odată ce a devenit privată, ea împărtășește detaliile cu norocos cam John, ei au un spectacol cu aburi împreună, și ambele părți o companie extrem de satisfăcută.

În cazul în care modelul apasă butoanele corecte în timp ce este în privat, îl agață pe tip ca pe un „obișnuit” care ar putea fi foarte valoros pe drum (Vom învăța cum să apăsăm aceste butoane speciale într-o lecție viitoare).

Cheia succesului cu această tactică este să vă concentrați asupra motivului pentru care aveți nevoie de privat.

Nu este pentru că aveți nevoie de bani sau pentru că aveți o zi lentă sau pentru că sunteți plictisiți de ghinion.

Este pentru că pur și simplu ești furios cu pofta feminină și ai nevoie de un om care să te ajute să găsești ușurare.

Ați fi surprins de cât de dornic poate fi un membru pentru a vă lua privat dacă el crede cu adevărat că „aveți nevoie de el” în acest fel.

Și, crede-mă, se va bucura de fiecare secundă a spectacolului. Nu este nimic mai fierbinte pentru un john cam decât să fie convins că fata cu care este în privat este arsă cu pofta carnală.

Aspectul fantezist aici este uimitor de valoros pentru johns cam.

De fapt, ceea ce face modelul aici este introducerea unui mister pentru a atrage privirea curioasă și interesul și apoi a stabili o nevoie care trebuie să fie îndeplinită.

Aceasta stabilește apoi un proces competitiv pentru a satisface acea nevoie (dorința modelului de eliberare sexuală).

Manevra Rujului Roșu și / sau Privirea Obraznica poate crește rata de succes.

Amintiți-vă că un model de cam este un artist de divertisment și acest truc vă permite să vă îndepliniți această îndatorire într-un mod care să vă ofere spectatorilor dvs. exact ceea ce caută … o experiență fierbinte, intensă din punct de vedere sexual, care merge mai departe dincolo de o scuturare goală a fundului.

Fantezia este în centrul divertismentului sexual și poate fi folosită în moduri extrem de puternice, atât în beneficiul modelului, cât și al spectatorului.

Cel mai puternic organ sexual este mintea și nu trebuie să uitați niciodată asta!

4. Spectacol de dus cu cortina trasa – Trage cu ochiul – Arta Seductiei

Îți place să faci dușuri?

Ei bine, pentru o camgirl, dușul ei poate fi unul dintre cei mai buni câștigători ai săi.

Acest lucru ne aduce la trucul „Dusul cu cortina trasa”.

Acest truc exploatează puterea erotică imensă a spectacolului de duș (un stâlp al lumii camming) pentru a tachina membrii camerei pentru a plăti.

Modul in care functioneaza este ca modelul isi pune laptopul si camera in baie si apoi intra in duș.

În loc să permită fiecăruia să se uite la dușul ei, modelul trage perdelele astfel încât să nu poată vedea.

La fiecare câteva minute, modelul va trage înapoi cortina doar puțin și își va săpuni fundul sau picioarele, făcând un șiretlic puțin seducător pentru spectatori.

Odată ce cineva ajunge în cele din urmă privat, ea trage perdeaua până la capăt și permite clientului care o plătește să o privească în timp ce-și face rutina zilnică.

Folosește-ți vocea pentru a vorbi cu camera și descrie ce faci când cortina este trasă în chat-ul liber.

Spuneți-le care sunt părțile exacte ale corpului pe care le spălați … și cât de mult doriți să poată vedea ce faceți (acesta este un caz în care o cameră bună cu un microfon excelent se amortizează, btw). Fiți descriptivă pe cât puteți.

Dacă faceți acest lucru corect, puteți aduce destui bani. Doar asigurați-vă că nu vă lăsați camera și laptop-ul să cadă cu tine!

5 Metoda de excitare – Fantezia Hula Hoop – Arta a seductiei

Am avut întotdeauna un fetiș sever de hula hooping, dar nu am realizat niciodată cât de mulți alți tipi au, de asemenea.

Se pare că o mulțime de băieți iubesc să urmărească o fată fierbinte să facă hula hoop, judecând de la numărul mare de modele pe care le-am văzut folosind „Fantezia Hula Hoop” cu efect bun.

Acest truc funcționează cel mai bine atunci când ești îmbrăcata în șosete, chiloți și un top mulat, cu părul în codițe sau o coadă de cal.

Cântecul „The Name Game” de Shirley Ellis a fost foarte folosit de modele pentru acest truc (știi unul … „banana fana fo fatty” și tot ce este jazz).

Membrii pot sugera o anumită sumă, la alegerea dvs., pentru a dansa hula pe un cântec pe care ei îl aleg.

Dacă nu știi cu adevărat cum să dansezi hula hoop, dar tot vrei să încerci asta, nu te îngrijora … e destul de ușor să înveți cu puțină practică.

Și tehnica dvs. nu trebuie să fie fără cusur.

Dacă poți să ții sus cercul doar pentru câteva momente înainte sa cada, nicio problema.. doar râzi, zâmbește și continuă.

Toată lumea va începe să iubească asta.

Acest truc va produce adesea mai mult decât bacșiș … am văzut multe modele care au smuls un privat după prima melodie.

6. Metoda de excitare – Fundulet uleios

Următoarea tactică este numită „Fundulet uleios” și, da, este cam exact ceea ce pare.

Permiteți-ne să vă convingem de un fapt mic care probabil vă va face destui bani pe parcursul carierei dvs. de videochat de acasa.

O tipă fiebinte cu corpul ei uleios pe cameră este unul dintre cele mai excitante obiective care trebuie văzute.

Acesta este motivul pentru care show-urile cu ulei sunt atât de frecvente … și de ce o camgirl fără ulei este ca un bar fără arahide.

Acum, trucul este doar o cicăleală, deci nu vei fi goală pentru asta … dar vei avea nevoie de un chilot tanga sau, mai bine, chiloți cu “ață” (caută-i).

Presupunând că ați încins spiritele, luați o poziție în care puteți să vă arătați în mod corespunzător fundul spre camera web, apoi începeți să aplicați niște ulei pe acele fese.

Ia-le frumos și strălucitor, apoi începe să le miști și să le scuturi în timp ce vorbiți despre cât de mult doriți să vă dați jos chiloțeii și de a aplica ulei în alte locuri.

Aruncați „Privirea obraznica” de câteva ori și rezultatele dvs. ar trebui să fie destul de impresionante.

Nu vă faceți griji dacă nu aveți un fund badonkadonk … orice fund uleios va genera, în general, un răspuns pozitiv.

Dar, bineînțeles, această tactică funcționează cel mai bine atunci când aveți niște ”bombeuri” în spate…sau ”bucăți în portbagaj”, spun ei.

7. Metoda de excitare  – Striptease la bara

Nu putem uita să menționăm șicanarea „Striptease la bara”.

Am observat că destul de multe modele de videochat folosesc în ultima vreme stâlpii de striptease și acestea sunt instrumente fantastice de folosit în procesul de tachinare.

Dacă nu ai un stâlp de striptease, evident că nu-l poți folosi acest truc.

În esență constă doar în model, îmbrăcat provocator, învârtindu-se pe stâlp în timp ce dansează muzică sexy.

Acest lucru poate fi distractiv și emoționant pentru ca John Cam să se uite, și de multe ori vor începe să meargă privat după puțin timp.

Dacă v-ați gândit vreodată să vă dezbrăcați, acesta este probabil cel mai bun mod de a vă răsfăța fantezia, fără a agita fundul pe scenă.

Unele fete spun că puteți să vă bateți cu ușurință fundul destul de rău dacă executați unele dintre aceste miscări incorect, așa că verificați cu siguranță asigurarea de sănătate pentru „acoperirea accidentului de stîlp” înainte de a vă ocupa de aceast stil special.

8. Metoda de excitare – Dezvaluirea Jucariilor Sexuale

În cele din urmă, să examinăm trucul încercat și adevărat „Dezvaluirea Jucariilor Sexuale”.

Nu știu dacă ați auzit vreodată de un „Hitachi” (dacă vă gândiți la un aragaz sub presiune, ați avut în mod clar în minte Hitachi).

Este o jucărie sexuală care este destul de populară în domeniul Videochatului în aceste zile și poate fi foarte utilă pentru a atrage spectatorii într-un spectacol.

Lucrul se numește Hitachi „Magic Wand” și se pare că ar putea fi folosit pentru apărarea casei, dar se pare că este destul de eficient în ceea ce privește împlinirea sexuală a femeilor.

Este practic un vibrator mare de fund, cu un cap mare care, atunci când este aplicat în regiunea vaginală, provoacă, bine … „fericire”.

Și nu doar pentru fată care o folosește – cam johns, de asemenea, va lua o lovitură reală de a urmărirea folosirii lui.

De fapt, „Hitachi Shows” sunt unele dintre cele mai populare evenimente pe site-urile de cam-uri gratuite.

Tactica Dezvaluirea Jucariilor Sexuale folosește Hitachi sau orice altă jucărie sexuală pe care modelul o poate avea în gata.

Cheia pentru a face acest lucru este să începeți cu o șicanare foarte sexy și seducătoare.

Spuneți telespectatorilor dvs. cât de excitat sunteți … cât doriți să vă jucați cu ei.

Întoarceți-vă într-u pisicuta sexuala complet și aruncați-i Privirea Obraznica, asta este în afar stilului.

Simți-te și fii foarte provocatoare fizic … fă-i să creadă că trebuie să fii mulțumită.

Publicul dvs. nu ar trebui să poată vedea jucăria (păstrați-l chiar lângă cameră, dar lângă dvs.).

Ridicați-vă aproape de cam și puneți pieptul (sau fundul dvs.) în față și în centru.

Apoi, spune ceva de genul „Gee, mă întreb ce puteam folosi pentru a mă satisface acum?”

În acel moment, introduceți încet jucăria în imagine și frecați-o pe tot corpul.

Zâmbiți seducător în timp ce descrieți ce ați dori să faceți cu acel lucru … apoi cereți ajutor.

Nu cereți să meargă privat (acest lucru este foarte important), cereți-i doar spectatorilor să vă „ajute”, astfel încât să puteți folosi jucăria pe cont propriu.

Motivul pentru care funcționează este că bărbații tind să se trezească prin simpla afișare a unei jucării sexuale, dacă se întâmplă să fie aproape de o femeie atractivă.

Deci, dacă introduceți sau „dezvălui” jucăria într-o manieră super-seducătoare, ea poate face într-adevăr fluxul de bani direct în cufere.

Am văzut că se întâmplă de un milion de ori.

Există câteva puncte pe care ar trebui să le consolidăm înainte de a încheia această secțiune.

Mai întâi de toate, trebuie să vă amintiți că șicanarea sexuală este în centrul unui model de cam de succes și că succesul șicanării poate fi făcut numai printr-un model care este confortabil în pielea sa și exprimându-și sexualitatea pe cam.

Pentru a putea folosi oricare dintre tacticile de mai sus, trebuie să vă exersați și să vă perfecționați abilitățile de flirt și seducție, astfel încât să puteți crește încrederea în cam.

Ar trebui să folosiți cât mai mult posibil o camerară offline și o oglindă, dar va trebui să vă conectați și să o faceți live. Nu veți fi expert în asta chiar imediat – nimeni nu este.

Dar dacă vă depuneți efortul și continuați să faceți acest lucru, veți găsi în curând că puteți să vă descurcați cu încredere și fără efort pe oricare dintre trucurile menționate aici … și veniturile dvs. vor dovedi acest lucru.

Am observat că unele dintre cele mai timide și mai blânde fete se transformă în camuflaje cam în timp foarte scurt.

Ele au făcut-o practicând, relaxându-se și au decis că e distractiv. Și tu poți face asta …

Ultimul punct pe care trebuie să-l lăsăm acasă este să nu vă limitați niciodată la tacticile descrise aici.

Fii creativ și gândește-te la trucuri noi și originale pentru a-ți seduce audiența, mai ales în moduri care îți utilizează abilitățile unice sau trăsăturile de personalitate.

A seduce este a cuceri, deci ar trebui să aveți în mod constant mintea asupra acestei probleme și să dezvoltați noi și interesante modalități de a face acest lucru.

Pe măsură ce experimentați, veți găsi că cel mai puternic aliat pe care îl aveți în marea dvs. schemă de cucerire seducătoare este … muzica.

Pregătește-te de boogie, păpușă, pentru că dansăm!

Vrei sa incerci?

Afla cum iti faci cont de videochat pe Livejasmine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here